Ολοκληρώθηκαν για 9η συνεχόμενη χρονιά τα επιχειρηματικά βραβεία «Χρήμα- Γεώργιος Ουζούνης» από την «Ethos Media» και το επενδυτικό και οικονομικό περιοδικό «Χρήμα». Αξιόλογοι ομιλητές και σημαντικά στελέχη του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για να απονείμουν και να παραλάβουν τα φετινά βραβεία.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν καθώς και απένειμαν βραβεία στους εκπροσώπους των βραβευμένων εταιριών οι κ.κ. Κωνσταντίνος Μποτόπουλος, Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, Σωκράτης Λαζαρίδης, Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Παναγιώτης Δράκος, Πρόεδρος της Ένωσης Εισηγμένων Εταιρειών, Θεόδωρος Κρίντας, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών, Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίου Αθηνών και Γιώργος Κούμπας, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Εισηγμένων Εταιρειών.

Μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους τίμησαν την τελετή βράβευσης, εκπροσωπώντας εταιρείες που βραβεύτηκαν, οι κ. κ., Στέλιος Κανάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Στέλιος Κανάκης Α.Ε., Καραμολέγκος Εμμανουήλ, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Καραμολέγκος Α.Ε, Ανωμερίτης Γιώργος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε., Παντούσης Ιωάννης, Διευθύνων Σύμβουλος της F.G Europe, Γιώργος Γεράρδος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Πλαίσιο Α.Ε., Σπυρίδων Δελένδας, Διευθύνων Σύμβουλος της Mevaco, Μωυσής Μίνος, Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Εμπορικής Τράπεζας, Πέτρος Τζαννετάκης, Deputy Managing Director της Motor Oil Hellas, Βίβιαν Μπουζάλη, Διευθύντρια Επικοινωνίας Ομίλου Μυτιληναίου, Ιουλία Χαιδά, Αντιπρόεδρος της Ικτίνος Α.Ε. και Βούλγαρης Απόστολος, Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Audiovisual.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Peter Economides, Πρόεδρος και Ιδρυτής της εταιρείας Felix BNI, πραγματοποίησε την παρουσίασή του που ταξιδεύει ανά τον κόσμο με τίτλο «Rebranding Greece» και τον έχει αναδείξει έναν από τους πιο ισχυρούς διαμορφωτές της κοινής γνώμης παγκοσμίως για το έτος 2011, δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον της χώρας μας.

Με τα επιχειρηματικά βραβεία, το περιοδικό «Χρήμα» βράβευσε τις καλύτερες εταιρίες που για το 2011 συνέβαλαν στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού και στην ελληνική οικονομία γενικότερα, ειδικά στις δύσκολες μέρες που ζούμε. Ως καλύτερη εταιρεία για το έτος 2011, βραβεύτηκε η εταιρεία Motor Oil.

Η συντακτική ομάδα του περιοδικού «Χρήμα» κατήρτισε τη λίστα των υποψηφίων εταιρειών.

Στην αξιολόγηση των εταιρειών συμμετείχε το ευρύ επενδυτικό κοινό (μέσω της ιστοσελίδας www.hrima.gr και της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Χρήμα Week», που αποστέλλεται σε 49.000 συνδρομητές). Για τα φετινά βραβεία ψήφισαν συνολικά 1.238 αναγνώστες.