Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του νομού Ηρακλείου και τις ιδιαιτερότητες των Βιομηχανικών Περιοχών παρουσίασε στην υφυπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, αρμόδια για την Βιομηχανία, Θεοδώρα Τζάκρη ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μηνάς Μελισσείδης, ο οποίος την επισκέφθηκε στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Κατά τη συνάντηση παραδόθηκε στην υφυπουργό υπόμνημα με τις θέσεις του Επιμελητηρίου Ηρακλείου για τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική επιχειρηματική κοινότητα.

Ο κ. Μελισσείδης παρουσίασε στην υφυπουργό διεξοδικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις ενώ συζητήθηκε και η ανάγκη σύνδεσης των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα με τον τουρισμό και η πρόθεση της Πολιτείας να λειτουργήσει πρόγραμμα «ομπρέλα», όπως χαρακτηρίσθηκε, για τη σύνδεση της γαστρονομίας με τον τουρισμό.

Η υφυπουργός, τέλος, αποδέχτηκε πρόσκληση του κ. Μελισσείδη να παραβρεθεί σε εκδήλωση για τον Αναπτυξιακό Νόμο και το Επιχειρείν, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Ηρακλείου τον Απρίλιο.