Ξεκίνησε σήμερα η διαπραγμάτευση των 488.167.604 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Marfin Popular Bank, οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων.

Με την ευκαιρία της εισαγωγής των νέων μετοχών, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Marfin Popular Bank, Ευθύμιος Μπουλούτας, κήρυξε την έναρξη της διαπραγμάτευσης, σηματοδοτώντας έτσι τη ιδιαίτερη σημασία τόσο της επιτυχημένης Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου όσο και της δυνατότητας άντλησης κεφαλαίων από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Marfin Popular Bank συνολικού ύψους 488.167.604 ευρώ, πραγματοποιήθηκε με την έκδοση 488.167.604 νέων ονομαστικής αξίας € 0,85, τιμής διαθέσεως € 1,00.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Σωκράτης Λαζαρίδης, ενώ ο Ευ. Μπουλούτας, Διευθύνων Σύμβουλος της Marfin Popular Bank δήλωσε ότι «η επιτυχής αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Μarfin Ρopular Βank ύψους €488.2 εκατ., η οποία υπερκαλύφτηκε κατά 111%, είναι ένα έμπρακτο δείγμα εμπιστοσύνης των μετόχων μας προς τον Όμιλο και τις προοπτικές του».