Η λυρική προσωπικότητα της Μαρίας Κάλλας και το μουσικό και δραματικό της ταλέντο, της χάρισαν το προσωνύμιο «La Divina» (η θεϊκή). Εκατό χρόνια από τη γέννηση μιας εκ των μεγαλύτερων σταρ της μουσικής, της ελληνίδας σοπράνο της όπερας, εκεί που στεγαζόταν το «Odeon Athenaeum», το Ωδείο αφιερωμένο στη Μαρία Κάλλας, πλέον δεσπόζει το La Divina, το μπουτίκ ξενοδοχείο των Aria Hotels, προσφέροντας μία διαφορετική εμπειρία φιλοξενίας στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Κάθε του σημείο έχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια. Με 12 σουίτες που έχουν την αύρα μιας άλλης εποχής και κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το φως, μπορεί κανείς να απολαύσει μοναδικές στιγμές, με θέα την Ακρόπολη, την Αρχαία Αγορά του Θησείου και το Αστεροσκοπείο της Αθήνας.

Το μοναδικής αισθητικής διατηρητέο κτίριο, όπου στεγάζεται το La Divina, συνδυάζει τη νεοκλασική αρχιτεκτονική με την πολυτελή απλότητα ενώ ξεχωρίζουν η μεγάλη ξύλινη σκάλα και ο επιβλητικός πολυέλαιος.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, επιλέγοντας για τη διαμονή τους το La Divina, απολαμβάνουν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία που πρεσβεύουν τα Aria Hotels, σε ένα ιστορικής σημασίας κτίριο που ανακαινίστηκε με απόλυτη προσοχή και επιμέλεια, χωρίς να επηρεαστεί ο χαρακτήρας και η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του.

Τα Aria Hotelsη οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, εγκαινίασαν το πλήρως ανακαινισμένο ιστορικό ξενοδοχείο στην οδό Αδριανού, το οποίο υποδέχθηκε τους πρώτους επισκέπτες του, τον Απρίλιο.

Σε κοντινή απόσταση από τα σημαντικότερα αξιοθέατα και τη «ζωή του Θησείου», η τοποθεσία του La Divina δεν έχει να κάνει τόσο με την ευκολία, όσο με την ουσία καθώς αποτελεί το ιδανικό σημείο εκκίνησης για ένα αξέχαστο ταξίδι στην καρδιά και την ιστορία της Αθήνας.

Αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε επισκέπτη που θα ήθελε να συνδυάσει την άνετη και πολυτελή διαμονή, την άμεση πρόσβαση στα σημαντικότερα μνημεία της Αθήνας, καθώς και να ανακαλύψει την πολυδιαφημισμένη «ηλεκτρισμένη» νυχτερινή ατμόσφαιρα του ιστορικού κέντρου.

Τα Aria Hotels συνεχίζουν να ενισχύουν στρατηγικά το χαρτοφυλάκιό τους και να επεκτείνουν την παρουσία τους στην Αθήνα, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εμπειρίες φιλοξενίας, εστιάζοντας στην ανάδειξη του πολιτισμού, της αρχιτεκτονικής, και της ιστορίας της Ελλάδας.

Το διευρυμένο τους χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει ακίνητα σε διάφορους νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς με ξενοδοχεία στην Αθήνα, την Κρήτη, τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, την Ήπειρο, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τα Δωδεκάνησα και τα Ιόνια Νησιά.