«Ας κάνουμε τη σωστή κίνηση. Ας γίνουμε το φωτεινό παράδειγμα» μάς προτείνει η Ανακύκλωση Συσκευών, μέσα από το νέο της τηλεοπτικό σποτ, που βρίσκεται στον αέρα από την Κυριακή 16 Μαρτίου.

Στόχος της επικοινωνίας είναι να κάνει ευρύτερα γνωστό ότι οι λάμπες ανακυκλώνονται και να προτρέψει τους καταναλωτές να κάνουν το πρώτο βήμα, βρίσκοντας το κοντινότερό τους σημείο στην ιστοσελίδα www.electrocycle.gr.

Κοινή επικοινωνιακή ομπρέλα αγκαλιάζει το νέο σποτ για την ανακύκλωση λαμπτήρων και την corporate ταινία για την ανακύκλωση μεγάλων ηλεκτρικών συσκευών, που συνεχίζει να προβάλλεται στις οθόνες μας, έχοντας ως πρωταγωνιστή ένα μικρό αγόρι.

Η προτροπή του τηλεθεατή να γίνει το παράδειγμα, η επιλογή του αγοριού, καθώς και το ατμοσφαιρικό περιβάλλον του παιδικού δωματίου όπου εξελίσσεται η πλοκή, αποτελούν κοινό παρονομαστή μεταξύ των δύο ταινιών.

Η επικοινωνία του νέου σποτ υποστηρίζεται από offline και online μέσα, όπως η τηλεόραση και το ΥouΤube. Την τηλεοπτική καμπάνια δημιούργησε η διαφημιστική εταιρεία Cream, σε παραγωγή της Stefi και σκηνοθεσία του Βαρδή Μαρινάκη.

Δείτε το νέο διαφημιστικό σποτ…