Την επόμενη φορά που θα βυθίζετε την οδοντοστοιχία σας σε ένα λαχταριστό κατακόκκινο κομμάτι καρπουζιού, ή σε ένα γευστικό καλαμπόκι, σκεφτείτε αυτό: αυτά τα γνωστά σε όλους μας φρούτα και λαχανικά όπως τα γνωρίζετε σήμερα, δεν έμοιαζαν πάντα έτσι, ούτε είχαν αυτή τη γεύση.
Τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, μπορεί να εγείρουν έντονες αντιδράσεις στις μέρες μας, αλλά οι άνθρωποι έχουν κάνει ουκ ολίγες… μικροαλλαγές στη γενετική αγαπημένων μας τροφίμων. Παρακάτω δείτε πώς ήταν μερικά «διάσημα» φρούτα και λαχανικά, όπως η μπανάνα και η μελιτζάνα, πριν οι άνθρωποι αρχίσουν να τα καλλιεργούν μαζικά.