Την απίστευτη ιστορία του Skyfall, ενός νεογέννητου σκύλου μοιράστηκε η κτηνίατρος Μυρσίνη Τουρβαλή με την κάμερα της ΕΡΤ Αιγαίου. Το μικρό σκυλάκι, πριν καλά – καλά ανοίξει τα μάτια του, πιάστηκε στα νύχια ενός γερακιού απ’ όπου έπεσε στη μέση του δρόμου στην περιοχή του Πολιχνίτου.

Χάρη όμως στην παρατηρητικότητα μιας οδηγού που είδε την πτώση του, το σκυλάκι σώθηκε και παραδόθηκε στην κτηνίατρο Μυρσίνη Τουρβαλή.

«Έπεσε κυριολεκτικά από τον ουρανό. Το γεράκι πετούσε στα 4-5 μέτρα από το έδαφος. Η κοπέλα που το είδε ενώ οδηγούσε, σταμάτησε για να δει τι ήταν αυτό που έπεσε από τα νύχια του γερακιού. Και είδε αυτό το πλάσμα… τούτο εδώ το παιδί κατάφερε παρά την πτώση του, παρά το νεογέννητο της ηλικίας του, να σκάσει στην άσφαλτο και να επιζήσει» ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Τουρβαλή.

Έπεσε από τον ουρανό και σώθηκε – Η ιστορία του μικρού Skyfall Το νεογέννητο σκυλάκι έπεσε από τα νύχια ενός γερακιού στην περιοχή του Πολιχνίτου… Χάρη στην παρατηρητικότητα μιας οδηγού που είδε την πτώση του, το σκυλάκι σώθηκε και το παρέδωσε στην κτηνίατρο Μυρσίνη Τουρβαλή.Ρεπορτάζ: Δήμητρα ΛαχουρήΚάμερα – μοντάζ: Βασίλης Τινέλλης

Posted by ΕΡT Αιγαίου on Friday, June 7, 2024