Την Πέμπτη, 21 Ιουλίου, το Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας, γιόρτασε την παρουσίαση της μουσικής συλλογής «Summer Sixteen» που για 16η συνεχή χρονιά θα είναι συλλεκτική.

Η διπλή αυτή συλλογή περιλαμβάνει το πρώτο CD -Early Drinks- με lounge ακούσματα που δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για ένα καλοκαιρινό βράδυ, ενώ το δεύτερο CD -Late Shots- σε ταξιδεύει με τις χορευτικές μουσικές του.

Η συλλογή με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, περιλαμβάνει συλλεκτικά τραγούδια, επιλογές από παλιά κομμάτια και remakes παλιών αγαπημένων κομματιών μέχρι και super hits, που το Island καθιερώνει να γίνονται τα απόλυτα hits του καλοκαιριού.

Τη βραδιά άνοιξε η Τάμτα που τραγούδησε κομμάτια από το CD καθώς και μερικές δικές της επιτυχίες, σε ένα κλίμα που ενθουσίασε το κοινό το οποίο δε σταμάτησε να συμμετέχει. Όλοι οι φίλοι του Island, τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την ξεχωριστή βραδιά, ο Πάρις Κασιδόκωστας, ο Γιώργος Μαζωνάκης, o Κωνσταντίνος Ρήγος και πολλοί θαμώνες που γέμισαν ασφυκτικά το Island το βράδυ της Πέμπτης, σε μία βραδιά που θύμιζε τα γεμάτα καλοκαιρινά Σάββατα.

Τη βραδιά επισφράγισε ο Χρύσανθος Πανάς, ευχαριστώντας εκ μέρους και του αδερφού του Σπύρου, τις δισκογραφικές εταιρείες Minos EMI, Universal και Feelgood records, που με τη συνεργασία τους κατάφεραν να δημιουργήσουν για ακόμη μία χρονιά τη μοναδική αυτή συλλογή με τα ομώνυμα διπλά CD’s, που περιλαμβάνουν τις καλύτερες μουσικές επιλογές από τραγούδια που θα σημαδέψουν την χρονιά. Φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες του Island, που το έχουν φέρει όλα αυτά τα χρόνια στην κορυφή των προτιμήσεων του ποιοτικού κοινού.

Το πάρτυ με ασταμάτητο κέφι, συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με πυροτεχνήματα να χρωματίζουν τον ουρανό της Αθηναϊκής Ριβιέρας και μουσική από τους Ace2Ace και σκηνογραφημένες χορεύτριες από τον Κωνσταντίνο Ρήγο.

Το Island 16 πωλείται ήδη σε όλα τα μεγάλα δισκοπωλεία και είναι σίγουρο ότι για ακόμη μία χρονιά θα μας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.