Το βράδυ του Σαββάτου (28 Σεπτεμβρίου) στον επιβλητικό χώρο του Θεάτρου Βράχων, δύο θρυλικές μπάντες – σύμβολο, ο Στέλιος Σαλβαδόρ & τα Μωρά στη Φωτιά και η «Γιορτή για τον Παύλο Σιδηρόπουλο» θα τραγουδήσουν για όλα αυτά που γνωρίζει η καρδιά και χαράχτηκαν στο πνεύμα!

Είναι η γιορτή για τον Παύλο που συνεχίζει την ιστορία και την αξία ενός σημαντικού έργου και μιας βαριάς κληρονομιάς. Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα, από τρεις γενιές σπουδαίων μουσικών, φίλων, συνοδοιπόρων, αλλά και νεότερων που έχουν παίξει, που μεγάλωσαν και επηρεάστηκαν μουσικά από τον αξεπέραστο Παύλο Σιδηρόπουλο!

Όπως αναφέρει ο Κυριάκος Δαρίβας – (ντράμερ των Απροσάρμοστων του Παύλου Σιδηρόπουλου): «Επειδή για μένα ήταν αδιανόητο να αφήσω το έργο του Παύλου, τη μνήμη του, την κληρονομιά του γενικότερα να σβήσει καθ’ οιονδήποτε τρόπο, επέλεξα να στήσω μια ομάδα-παράσταση που την ονόμασα “Η Γιορτή για τον Παύλο Σιδηρόπουλο”, γιατί αυτό πραγματικά είναι!! Μία γιορτή και μία ιστορική αναδρομή στα τραγούδια που μεγάλωσαν ολόκληρες γενιές αυτής της χώρας. Η σκέψη μου ήταν “Η Γιορτή για τον Παύλο” να πλαισιωθεί από φίλους που είχαν και έχουν μια σχέση με τον Παύλο, μιας που μόνο αυτοί θα μπορούσαν να καταλάβουν και να αφουγκραστούν αυτό ακριβώς που είχα στο μυαλό μου να παρουσιάσω»

Η «Γιορτή για τον Παύλο Σιδηρόπουλο» είναι μια μουσική παρέα της οποίας κύρια συστατικά είναι η αγάπη, ο σεβασμός και η αυθεντικότητα της και αποτελείται από τους:

Κυριάκο Δαρίβα, (Απροσάρμοστοι), Βασίλη Σπυρόπουλο (Σπυριδούλα), Στέλιο Σαλβαδόρ (Μωρά στη Φωτιά), Frank Panx (Panx Romana), Νίκο Γιαννάτο (Πυξ Λαξ), Νίκο Εφεντάκη (Άσσοι του Καράτε), Δημήτρη Παπαδημητρίου (Άσσοι του Καράτε), Βασίλη Ράλλη (Σαλταδόροι), Σίμο Κοκαβέση, Γιώργο Λαγγουρέτο (x magic de spell), Αλέξανδρο Δάικο & Κύριος Κ.

Πληροφορίες

Καλλιτέχνες: Κυριάκος Δαρίβας, Βασίλης Σπυρόπουλος, Στέλιος Σαλβαδόρ, Frank Panx, Νίκος Γιαννάτος, Νίκος Εφεντάκης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Βασίλης Ράλλης, Σίμος Κοκαβέσης, Γιώργος Λαγγουρέτος, Αλέξανδρος Δάικος, Κύριος Κ
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος: 13€, Ταμείο: 15€
Ημερομηνία: Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024
Ώρα έναρξης: 20:45 – Οι πόρτες ανοίγουν απο τις 19:30

Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη