Οι Transformers επιστρέφουν θριαμβευτικά στο Netflix ως μια anime σειρά για τον διαπλανητικό πόλεμο Autobots και Decepticons.

Ακόμα καλύτερα, έχουμε και τρέιλερ πια για το «Transformers: War for Cybertron Trilogy: Siege», που θα βγει στη streaming πλατφόρμα κάποια στιγμή μέσα στο 2020.

Ως «Transformers: Ο Πόλεμος για τον Cybertron – Τριλογία» την έχει τιτλοφορήσει στα ελληνικά το Netflix, δίνοντάς μας και την πρώτη σύνοψη: «Στον απειλούμενο πλανήτη τους, τα Ότομποτ και τα Ντισέπτικον μάχονται λυσσαλέα για τον έλεγχο του Όλσπαρκ. Ιστορία για τη γέννηση του σύμπαντος των Transformers».

Η επική μάχη των μηχανών θα δοθεί πλέον στο ψηφιακό κανάλι, ακολουθώντας το τέλος του animation «Prime Wars Trilogy» τον Ιούλιο του 2018 και το επίσημο λουκέτο της Machinima τον Φεβρουάριο του 2019.

Η εταιρία παραγωγής της Hasbro (Allspark Animation) και το Netflix ανακοίνωσαν ως απάντηση τη σειρά κινουμένων σχεδίων «War for Cybertron Trilogy» και πλέον έχουμε και τρέιλερ για να μας ανοίξει περαιτέρω η όρεξη.

Το 6 επεισόδια του «Siege» θα ολοκληρώσουν το πρώτο μέρος της τριλογίας και το δεύτερο τμήμα («Earthrise») δεν θα αργήσει.

Ο καιρός που θα ξαναδούμε τον Megatron να καλεί τα Decepticons σε ολοκληρωτικό πόλεμο κατά των Autobots του Optimus Prime είναι κοντά…