Με πολλές νέες ταινίες αλλά και επανεκδόσεις παλαιότερων φιλμ, μάς υποδέχεται η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Οι Καταφερτζήδες»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σον Λέβι με τους: Βινς Βον, Όουεν Γουίλσον, Ρόουζ Μπερν, Μαξ Μινγκέλα

Ο Μπίλι και ο Νικ, δύο απολυμένοι πλασιέ, που ψάχνουν να βρουν μια ευκαιρία για δεύτερη καριέρα, κάνουν αίτηση για δοκιμαστούν ως εκπαιδευόμενοι στην Google. Τελείως απροσδόκητα θα βρεθούν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Καλιφόρνια ως «Νούγκλερς», για να διαγωνιστούν ανάμεσα στις μεγαλύτερες διάνοιες του πλανήτη για μια θέση στο ειδυλλιακό εργασιακό περιβάλλον της.

«Παγκόσμιος Πόλεμος Ζ»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μαρκ Φόρστερ με τους: Μπραντ Πιτ, Μάθιου Φοξ, Μιρέιγ Ίνος, Ντανιέλα Κέρτεζ

Ένας υπάλληλος του ΟΗΕ ταξιδεύει ανά τον κόσμο αναζητώντας θεραπεία για μια θανατηφόρα επιδημία που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι.

«Γάμος σε Δόσεις»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Πασκάλ Σομέιγ με τους: Νταιάν Κρούγκερ, Ντανί Μπουν, Αλίς Πολ

Η Ιζαμπέλ είναι ερωτευμένη με τον Πιέρ, αλλά μια οικογενειακή παράδοση την εμποδίζει να τον παντρευτεί. Όλοι οι πρώτοι γάμοι των συγγενών της έχουν τελειώσει άσχημα, οπότε εκείνη αποφασίζει να παντρευτεί τον πρώτο τυχόντα, να τον χωρίσει και κατόπιν να ζήσει με τον άντρα των ονείρων της. Η επιλογή του γαμπρού όμως κρύβει πολλά απρόοπτα…

«Υψηλή Μαγειρική»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Κριστιάν Βενσάν με τους: Κατρίν Φρο, Ιπολίτ Ζιραρντό, Ζαν Ντ’ Ομερσόν

Η Ορτάνς Λαμπορί, μια διάσημη μαγείρισσα από τη Νοτιοδυτική Γαλλία, καλείται αναπάντεχα να αναλάβει καθήκοντα σεφ στην κουζίνα του προεδρικού μεγάρου. Η εισβολή της σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο όμως θα γεννήσει τους πιο έντονους ανταγωνισμούς.

«Δύο και Δύο»

Αργεντίνικη ταινία, σκηνοθεσία Ντιέγκο Κάπλαν με τους: Άντριαν Σουάρ, Κάρλα Πέτερσον, Χουάν Μινουχίν, Τζουλιέτα Ντίαζ

Όταν ο Ντιέγκο και η Εμίλια, παντρεμένο ζευγάρι με παιδί, μαθαίνουν πως οι κολλητοί φίλοι τους αλλάζουν συχνά ερωτικούς παρτενέρ και τους αρέσει, αποφασίζουν να πειραματιστούν και αυτοί, ξεκινώντας από ένα swingers party.

«Τακούνια… σε Μυστική Αποστολή»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τομ Βον με τους: Μάιλι Σάιρους, Τζέρεμι Πίβεν, Κέλι Όσμπορν

Μια σκληροτράχηλη ιδιωτική ντετέκτιβ αναγκάζεται να συνεργαστεί με το FBI και να υποδυθεί τη φοιτήτρια κολεγίου, μέλος μιας σνομπ αδελφότητας.

«Θρέψε Κοράκια»

Ισπανική ταινία, σκηνοθεσία Κάρλος Σάουρα με τους: Τζέραλντιν Τσάπλιν, Μόνικα Ράνταλ, Άννα Τόρεντ

Μετά το θάνατο του στρατιωτικού πατέρα τους, η οκτάχρονη Άννα και οι δύο αδερφές της μεγαλώνουν υπό την κηδεμονία της αυστηρής θείας τους. Προσπαθώντας να συμβιβαστεί με την απώλεια, η Άννα ζητά καταφύγιο στη φαντασία της και στο φάντασμα της αγαπημένης μητέρας της.

«Δύο για το Δρόμο»

Aγγλική ταινία, σκηνοθεσία Στάνλεϊ Ντόνεν με τους: Όντρεϊ Χέπμπορν, Άλμπερτ Φίνεϊ, Έλινορ Μπρον

Ο Μαρκ και η Τζοάνα διασχίζουν τη Νότια Γαλλία, στο παρόν και στο παρελθόν, καθώς από δύο ξένοιαστοι νέοι που γνωρίστηκαν στις διακοπές έχουν γίνει πια ένα ευκατάστατο, κουρασμένο από το γάμο του ζευγάρι.