Αρκετές επιλογές έχει η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα, με ταινίες για –σχεδόν- κάθε γούστο. Ταινίες όπως το αισθηματικό δράμα «Δικός σου Για Πάντα» και η κωμωδία «Τι να Περιμένεις Όταν Είσαι Έγκυος» με την Τζένιφερ Λόπεζ, μέχρι το «Πιράνχας 3DD: Η Επιστροφή», είναι μερικές μόνο από τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα. Άλλες 2 ταινίες που αφορούν κυρίως το σινεφίλ κοινό κάνουν ακόμη πρεμιέρα. Πρόκειται για τη γαλλική «Οι Γυναίκες του Τελευταίου Ορόφου» και το κροατικό «Εντελώς Μεταξύ μας». Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με την επανέκδοση του διάσημου χολιγουντιανού μελοδράματος «Εντελώς Μεταξύ μας». Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα καθώς και τα trailer τους:’ «Δικός σου Για Πάντα» Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σκοτ Χικς με τους: Ζακ Έφρον, Μπλάιθ Ντάινερ, Τέιλορ Σίλινγκ Ένας πεζοναύτης επιστρέφει από το Ιράκ και αναζητά την κοπέλα μιας φωτογραφίας, η οποία από σύμπτωση του έσωσε κάποια στιγμή της θητείας του τη ζωή. Όταν τη βρίσκει, εκείνη του προσφέρει δουλειά στην οικογενειακή της επιχείρηση κι εκείνος δέχεται, χωρίς να της ομολογήσει τα κίνητρά του, για να βρίσκεται κοντά της.

«Πιράνχας 3DD: Η Επιστροφή» Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζον Γκάλαγκερ με τους: Ντανιέλ Παναμπέικερ, Ντέιβιντ Χάσελχοφ, Ματ Μπους, Κατρίνα Μπόουντεν Τα πιράνχας που είχαν σπείρει τον τρόμο στη λίμνη Βικτόρια εισβάλλουν τώρα στα εγκαίνια ενός γιγάντιου υδάτινου πάρκου.

«Τι να Περιμένεις Όταν Είσαι Έγκυος» Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κερκ Τζόουνς με τους: Κάμερον Ντίαζ, Τζένιφερ Λόπεζ, Ελίζαμπεθ Μπανκς, Μάθιου Μόρισον Πέντε ζευγάρια αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο την προοπτική μιας επιθυμητής ή απρόσμενης εγκυμοσύνης.

«Οι Γυναίκες του Τελευταίου Ορόφου» Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ζαν – Φιλίπ Λε Γκε με τους: Φαμπρίς Λουκινί, Σαντρίν Κιμπερλέν, Κάρμεν Μάουρα, Ναταλία Βέρμπεκε Στο Παρίσι του 1962 μια νεαρή Ισπανίδα οικιακή βοηθός και οι συμπατριώτισσές της, οι οποίες κατοικούν στον τελευταίο όροφο μιας πολυκατοικίας, θα αλλάξουν την καθημερινότητα ενός ευκατάστατου, συντηρητικού χρηματιστή.

«Εντελώς Μεταξύ μας» Κροάτικη ταινία, σκηνοθεσία Ράικο Γκρέλιτς με τους: Μίκι Μανόλοβιτς, Μπόγιαν Νάβογιετς, Ντάρια Λορέντσι Ο Νίκολα είναι οικονομικά ευκατάστατος, μπον βιβέρ και γυναικάς. Ο Μπράκο είναι χωρισμένος, απένταρος κι εξαρτημένος από τον αδερφό του. Συναισθηματικά αναποφάσιστοι, θα περιπλέξουν ακόμη περισσότερο τις μεταξύ τους σχέσεις όταν η γυναίκα του Νίκολα μείνει επιτέλους έγκυος.