Εξαιρετικά πλούσια είναι η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα καθώς 8 νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Το Κορίτσι του Τρένου»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τέιτ Τέιλορ με τους: Έμιλι Μπλαντ, Χέιλι Μπένετ, Τζάστιν Θερού, Ρεμπέκα Φέργκιουσον

Χωρισμένη και αλκοολική, η Ρέιτσελ μαθαίνει πως μια νεαρή παντρεμένη γυναίκα την οποία βλέπει κάθε μέρα από το τρένο της αγνοείται. Πρόκειται για την νταντά της νέας οικογένειας του πρώην άντρα της, την οποία είχε δει λίγες μέρες πριν αγκαλιά με κάποιον που δεν ήταν ο σύζυγός της. Αποφασίζει να μάθει την αλήθεια, μπλέκοντας σε ένα ζωντανό εφιάλτη.

«Μην Ανασαίνεις»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Φέντε Άλβαρεζ με τους: Τζέιν Λέβι, Στίβεν Λανγκ, Ντίλαν Μινέτ

Η Ρόκι, που θέλει πάση θυσία να ξεφύγει από τη μίζερη ζωή της στο Ντιτρόιτ, αποφασίζει να κάνει μια τελευταία διάρρηξη, να πάρει τα λεφτά και να την κοπανήσει. Μαζί με τους φίλους της Άλεξ και Μάνεϊ μπαίνουν ένα βράδυ στο απομονωμένο σπίτι ενός τυφλού βετεράνου του πολέμου στο Ιράκ, όπου τους περιμένουν όμως απρόσμενες εξελίξεις.

«The Neon Demon»

Γαλλοδανέζικη ταινία, σκηνοθεσία Νίκολας Γουίντινγκ Ρεφν με τους: Ελ Φάνινγκ, Τζίνα Μαλόουν, Μπέλα Χίθκοουτ, Άμπι Λι

Το 16χρονο μοντέλο Τζέσι καταφθάνει στο Λος Άντζελες και γίνεται το νέο it girl της πασαρέλας. Τα παρασκήνια της μόδας, όμως, κρύβουν γι’ αυτήν μια σειρά από απειλητικές εκπλήξεις.

«Αγανάκτηση»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Τζέιμς Σέιμους με τους: Λόγκαν Λέρμαν, Σάρα Γκέιντον, Τρέισι Λετς

Ο Μάρκους είναι ένας νεαρός Εβραίος ιδεαλιστής, ο οποίος στις αρχές του ’50 φεύγει από το Νιου Τζέρσεϊ για να σπουδάσει στο έγκριτο πανεπιστήμιο του Οχάιο. Εκεί τα πιστεύω του απέναντι στον έρωτα, την οικογένεια και τους πανεπιστημιακούς κανόνες θα δοκιμαστούν σκληρά, στον απόηχο του πολέμου της Κορέας.

«Η Τελευταία Παραλία»

Ελληνο-ιταλική ταινία, σκηνοθεσία Θάνος Αναστόπουλος, Ντάβιντε Ντελ Ντέγκαν

Περιήγηση στο μικρόκοσμο της Πεντοτσίν, μιας δημοτικής παραλίας της Τεργέστης στην οποία ένας τοίχος χωρίζει το χώρο των αντρών από εκείνο των γυναικών.

«Ο Συγγραφέας»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Γιάν Γκοζλάν με τους: Πιέρ Νινέ, Ανά Ζιραρντό, Αντρέ Μαρκόν

Ένας νεαρός που προσπαθεί να ανεπιτυχώς να εκδώσει το πρώτο του μυθιστόρημα, οικειοποιείται το ημερολόγιο ενός νεκρού και μετατρέπεται σε λογοτεχνικό σταρ. Λίγα χρόνια αργότερα, κάποιος που ξέρει την αλήθεια απειλεί να καταστρέψει τη φήμη και την τέλεια ζωή του.

«Εκείνη»

Γαλλογερμανική ταινία, σκηνοθεσία Πολ Βερχόφεν με τους: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Λοράν Λαφίτ, Αν Κοσινί, Σαρλ Μπερλίνγκ

Η Μισέλ είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας η οποία δέχεται επίθεση στο σπίτι της από ένα μασκοφορεμένο βιαστή. Προσπαθεί να ξεπεράσει ψύχραιμα το συμβάν, αλλά όταν εκείνος συνεχίζει να την παρενοχλεί με μηνύματα, αποφασίζει να ανακαλύψει την ταυτότητά του, παρασυρόμενη σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι.

«Πελαργοί»

Αμερικανικό animation, σκηνοθεσία Νίκολας Στόλερ, Νταγκ Σουίτλαντ

Ο Τζούνιορ, κορυφαίος πελαργός-πωλητής που πρόκειται να πάρει προαγωγή, θέτει κατά λάθος σε λειτουργία την εγκαταλελειμμένη Μηχανή Παραγωγής Μωρών, η οποία «γεννά» ένα μη εγκεκριμένο βρέφος. Ασυγχώρητο λάθος, γιατί χρόνια τώρα οι πελαργοί έχουν σταματήσει να φέρνουν τα μωρά στους ανθρώπους και παραδίδουν μόνο… πακέτα.