Ο Μπραντ Πιτ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ επανενώνονται μετά από 16 χρόνια σε μια κωμωδία δράσης, με θέμα μια αποτυχημένη δολοφονία, που ακούει στο όνομα «Wolfs. Ένας συνδυασμός που έκανε το 2008 το «Burn After Reading» να αποφέρει πολλά λεφτά στους αδελφούς Coen και το franchise Ocean’s να πουλάει σαν μάρκες σε καζίνο του Vegas.

Αυτός είναι ο λόγος που ο Jon Watts στράφηκε στο δυναμικό δίδυμο για τη νέα του κωμωδία δράσης Wolfs, επανασυνδέοντάς τους για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια.

Σύμφωνα με το επίσημο τρέιλερ, η ιστορία επικεντρώνεται σε ένα ζευγάρι γερασμένων «fixers» -σκεφτείτε τον Harvey Keitel στο Pulp Fiction, τύπους που καθαρίζουν σκηνές δολοφονιών και κάνουν άλλες τέτοιες βρώμικες δουλειές- που αναγκάζονται απρόθυμα να συνεργαστούν μετά από μια συναυλία που πάει στραβά.

Τι θα δούμε στην ταινία Wolfs

Σύμφωνα με το βρετανικό GQ, η ιστορία υπόσχεται μια ηλεκτρική αστυνομική περιπέτεια που παραπέμπει στις ταινίες της δεκαετίας του ’80, με μια δόση από την εμπλουτισμένη με Πιτ- Κλούνεϊ star power που ανέβασε τόσα πολλά blockbusters του Χόλιγουντ μέσα στη δεκαετία του 2000.

Υπάρχει, επίσης, ο αδιαμφισβήτητος αέρας του Dad Movie εδώ. Αλλά στην πραγματικότητα; Φαίνεται ότι υπάρχει κάτι για όλους: DILFs για τη μαμά, αυτοκίνητα και εκρήξεις για τον μπαμπά, και τουλάχιστον έναν νέο καρδιοκατακτητή για την αδελφή σας που θα λαχταράει online.

Το καστ της ταινίας

Οι Κλούνεϊ και Πιτ είναι πραγματικά οι πρωταγωνιστές της παράστασης. Και οι δύο είναι παραγωγοί της ταινίας μέσω των αντίστοιχων εταιρειών παραγωγής τους, της Smokehouse Productions του Clooney και της Plan B Entertainment του Pitt.

Και παρόλο που ο φακός μπορεί να κατακλύζεται από πλάνα του χολιγουντιανού σούπερ διδύμου, ο πρωταγωνιστής του Euphoria και του Do Revenge, Όστιν Άμπραμς, έχει κερδίσει τον πολυπόθητο ρόλο του τρίτου πρωταγωνιστή.

Σύμφωνα με το Deadline, ο ρόλος του «τρίτου πρωταγωνιστή» έγινε μια από τις πιο περιζήτητες δουλειές στο Χόλιγουντ για νέους ηθοποιούς και τα στελέχη της Watts και της Apple συναντήθηκαν εκτενώς με ηθοποιούς που ήλπιζαν να αδράξουν την ευκαιρία και να βρεθούν δίπλα στους δύο σταρ. Οι γνώστες είπαν ότι «οι δύο δοκιμές του Abrams τελικά ξετρέλαναν τον σκηνοθέτη και την Apple».

Σύμφωνα με το επίσημο τρέιλερ η ταινία κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη στις 20 Σεπτεμβρίου.