Με τον εκλογικό πυρετό να χτυπά στο κόκκινο, καθώς οι εθνικές εκλογές πλησιάζουν, οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων εντείνουν τις εμφανίσεις τους στα τηλεοπτικά κανάλια, όσο προλαβαίνουν. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε χθες το βράδυ την πιο πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίσθηκε στην εκπομπή «The Tonight Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε για μια πληθώρα θεμάτων, αποκαλύπτοντας προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής του. Μεταξύ των όλων όσων ανέφερε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκμυστηρεύτηκε στον παρουσιαστή και στους τηλεθεατές πως για να χαλαρώσει, παρακολουθεί τη σειρά του Netflix «Emily in Paris».

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε:

«Όταν θέλω -θα με κράξει η κόρη μου τώρα αν με βλέπει κάπου- όταν θέλω να χαλαρώσω πραγματικά, ξέρεις τι βλέπω; “Emily in Paris”. Η απόλυτη χαλάρωση. Το βλέπω με τη γυναίκα μου. Με διασκεδάζει πάρα πολύ».

«Είναι pleasure»

Την δήλωση αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη σχολίασε η πλατφόρμα του Netflix. Στα social media τους, η ομάδα του Netflix έγραψε χαρακτηριστικά:

«Όλοι χαλαρώνουν με Emily in Paris. Δεν είναι guilt, είναι pleasure».

Όλοι χαλαρώνουν με Emily in Paris. Δεν είναι guilt, είναι pleasure.

Posted by Netflix on Tuesday, May 16, 2023