Αρκετά διαφορετικός θα είναι ο νέος κύκλος της σειράς Sex Education κι αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός πως οι μαθητές του Moordale αποχωρούν σιγά σιγά. Το Sex Education έχει αγαπηθεί και ένας από τους λόγους είναι το πλούσιο κι διαφορετικό cast το οποίο ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά και στις 4 σεζόν.

Γι’ αυτό το λόγο η είδηση ότι μερικοί από τους χαρακτήρες δεν θα συμμετέχουν στην νέα σεζόν δημιουργεί ανησυχία.

Η πρόσφατη αποχώρηση είναι αυτή της Tanya Reynolds που ενσαρκώνει την Lily από την 1η σεζόν της σειράς ενώ μερικές εβδομάδες πριν είχε ανακοινωθεί πως η Patricia Allison (Ola) δεν θα επιστρέψει για την 3η σεζόν.

Η Reynolds δήλωσε τη θλίψη της που δεν επιστρέφει για την νέα σεζόν αλλά καταλαβαίνει την απόφαση. «Δεν επιστρέφω κάτι που είναι πολύ πολύ λυπηρό. Είναι απλά η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων όταν έχεις ένα τόσο μεγάλο Cast και τόσους πολλούς χαρακτήρες κάποιες φορές πρέπει να κάνεις χώρο για νέους κάτι που είναι εντελώς σωστό, έτσι πρέπει να γίνεται» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται πως ένα ακόμη μέλος που δεν θα επιστρέψει στην σειρά είναι η Simone Ashley γνωστή ως Olivia η οποία έχει ανακοινώσει την αποχώρηση της εδώ και αρκετό καιρό εξαιτίας της συμμετοχής της στο Bridgerton.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter και όπως αναφερει το lordoftheseries.gr η 4η σεζόν του Sex Education θα βρει το Moordale κλειστό και έτσι θα παραμείνει με αρκετούς μαθητές να μετακομίζουν σε νέο σχολείο και έτσι θα έχουμε μια μίξη νέων και παλιών χαρακτήρων.

Η σειρά αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα για την 4η σεζόν μέσα στο καλοκαίρι.