Πιστά στο ραντεβού που είχαν δώσει με τους φίλους του κινηματογράφου ήταν τα νέα Village Cinemas στον Άγιο Δημήτριο. Την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, ξεκίνησε και επίσημα η λειτουργία του νέου πολυκινηματογράφου, παρουσία του προέδρου της Village, κ. Δημήτρη Κοντομηνά και του Δ/κου Συμβουλίου της εταιρίας. Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Ο καινούργιος πολυκινηματογράφος αποτελείται από 5 αίθουσες, με οθόνες μεγαλύτερων διαστάσεων, 2 από τις οποίες, υποστηρίζουν τεχνολογία 3D. Η συνολική χωρητικότητα των 5 αιθουσών ανέρχεται σε 977 θέσεις. Στα νέα Village Cinemas πέρα από αγαπημένες ταινίες οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν διασκέδαση και ψυχαγωγία στο maximum, στο Eat & Drink, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που δίνει την δυνατότητα για φαγητό, ποτό και games. Αν πάλι θέλουν να αγοράσουν συλλεκτικά δώρα από ταινίες μπορούν να επισκεφτούν το Village Movie Store.

Από τις 30 Νοεμβρίου, διανέμονται σε όλους τους επισκέπτες των νέων Village Cinemas, εκπτωτικά κουπόνια αξίας 2€, έκπτωση που μπορούν να εξαργυρώνουν στο εισιτήριο τους, στην επόμενη επίσκεψή τους στον πολυκινηματογράφο. Η παραπάνω ενέργεια θα έχει ισχύ μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2011.