Από τα στέκια που κάνουν τη διαφορά στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, το Mugshot προκάλεσε θετικές εντυπώσεις, προσελκύοντας κόσμο όχι μόνο από τη γύρω περιοχή, αλλά από ολόκληρη την Αθήνα.

Έτσι, μπορεί εύκολα να αποτελέσει το στέκι κάθε παρέας, αφού διαθέτει φιλικό περιβάλλον με βιομηχανική αισθητική. Η μεγάλη του μπάρα -δεσπόζει στο χώρο- είναι πλήρως ενημερωμένη και δίνει έμφαση στην ποιότητα του προϊόντος. Η cocktail list φέρει την υπογραφή του βραβευμένου στο διαγωνισμό World Class 2014 Τεό Σπυρόπουλου, ενώ ο καφές που θα πιείτε εδώ είναι αποκλειστικής εισαγωγής.

Στην ανοιχτή κουζίνα (λειτουργεί έως τις 00.00) προετοιμάζονται σαλάτες, ορεκτικά, burgers και ζυμαρικά. Ανά διαστήματα διοργανώνει διάφορα food events και κάθε Κυριακή προσφέρει χορταστικό brunch.

Όπως καταλαβαίνετε, το Mugshot πληροί όλες τις προϋποθέσεις που μπορούν να το αναγάγουν σε σημείο αναφοράς για την πολυσύχναστη πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Tip: Μην παραλείψετε να το επισκεφτείτε για ένα γευστικό κυριακάτικο brunch.

Info
Καθημερινά: από τις 09.00, έως τις 00.00 (κουζίνα)
Τιμές: 3,50 ευρώ (cappuccino), 6,50 ευρώ (ποτό), από 8 ευρώ (cocktail)

25ης Μαρτίου 11, Νέα Σμύρνη
Τηλ. 210 9311372
www.facebook.com/mugshot.allday


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!