Η πόλη της Θεσσαλονίκης ξέρει να ικανοποιεί την ανάγκη για διασκέδαση των ανθρώπων που φιλοξενεί. Και τα πράγματα  είναι ακόμα καλύτερα όταν υπάρχουν και προτάσεις για δωρεάν διασκέδαση.

Έτσι, απόψε μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μουσικοθεατρική παράσταση «Το πέρασμα» βασισμένη σε ηπειρώτικα πολυφωνικά τραγούδια από το γυναικείο φωνητικό σύνολο Πλειάδες. Στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στις 21:00

Επίσης, μπορείτε να βρεθείτε στο 12ο Πανόραμα Ανεξάρτητων Δημιουργών Κινηματογράφου. Στα πλαίσια των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων του 12ου Διεθνούς Πανοράματος Ανεξάρτητων Δημιουργών, κάθε Δευτέρα θα προβάλλονται ταινίες της ελληνικής και διεθνούς παραγωγής με θέμα τις εργασιακές σχέσεις. Σήμερα στις 19:30 προβάλλεται η ταινία «Εδώ Πολυτεχνείο» του  Δημήτρη Μακρή.Στι Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Τέλος, σας προτείνουμε να συμμετάσχετε στο Εργαστήριο Χαρακτικής.Υλοποίηση : Γιάννης Καψιδάκης (χαράκτης).Σε κάθε μάθημα ο χαράκτης με τους συμμετέχοντες, που θα παίρνουν ενεργά μέρος, θα δουλεύει ξυλογραφία και χαλκογραφία, ασπρόμαυρη και έγχρωμη. Τα μαθήματα δεν θα αποτελούν σειρά. Κάθε ένα θα είναι ανεξάρτητο από τα άλλα και ο αριθμός συμμετεχόντων δεν θα υπερβαίνει τα 15 άτομα. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 2310 247 111. Στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ. Αγίου Δημητρίου 159Α, στις 11.00.