Έχουμε έναν μήνα ακόμα ως τις 10 Σεπτεμβρίου 2021, την ημερομηνία κυκλοφορίας του 6ου κύκλου του Λούσιφερ, και ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τη μεγάλη πρεμιέρα.

Και μια ερώτηση που κάνει μονίμως ο κόσμος είναι για το ποιος έρχεται και ποιος φεύγει στη νέα σεζόν

Lucifer: Ποιοι ηθοποιοί θα πάρουν μέρος στην έκτη σεζόν

Όπως όλα δείχνουν και οι φήμες στοιχηματίζουν ό,τι έχουν και δεν έχουν, ο Dan αναμένεται να επιστρέψει στον 6ο κύκλο. Ο θάνατός του ήταν ίσως η κορυφαία στιγμή του Λούσιφερ όλων των κύκλων.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν επιβεβαιωθεί όλοι, το βασικό cast του Lucifer αναμένεται να επιστρέψει για τον έκτο κύκλο. Όπως συνέβαινε εξάλλου και στις παλιότερες σεζόν, οι κεντρικοί χαρακτήρες ήταν εκεί, με κάποιες μικροπροσθήκες.

Περιμένουμε λοιπόν ξανά τους Tom Ellis (Lucifer/Michael), Lauren German (Chloe), Lesley-Ann Brandt (Maze), DB Woodside (Amenadiel), Rachael Harris (Dr. Linda Martin), Aimee Garcia (Ella Lopez), Scarlett Estevez (Trixie Espinoza), Inbar Lavi (Eve), Scott Porter (Carol Corbett) και Kevin Alejandro (Dan).

Ο νέος χαρακτήρας που θα προστεθεί είναι αυτός που θα παίξει η Brianna Hildebrand, που την ξέρουμε μεταξύ άλλων και από το Deadpool…