H δεύτερη σεζόν του The A List κατέφτασε στο Netflix.

Και είναι μάλιστα μια σειρά που έσωσε το Netflix από το ψαλίδι, καθώς δεν ήθελε να δυσαρεστήσει το τεράστιο κοινό της…

The A List: Ποια είναι η σειρά που προτείνουν όλοι

Το The A List (Η Λίστα Α, ο ελληνικός τίτλος) παρακολουθεί μια παρέα βρετανών εφήβων σε μια θερινή κατασκήνωση ενός μυστηριώδους νησιού, όταν οι ξένοιαστες διακοπές θα μετατραπούν σε έναν ανείπωτο εφιάλτη.

Το The A List έπαιξε στην τηλεόραση το 2018 και γνώρισε μεγάλες περιπέτειες. Ήταν μια παραγωγή του BBC που έκανε πρεμιέρα εκείνον τον Οκτώβριο και η μεγάλη τηλεθέαση έπεισε το Netflix να το φέρει στην πλατφόρμα του τον επόμενο Ιούλιο.

Η σειρά δεν ήταν να ανανεωθεί, κι εδώ ακριβώς μπήκε σφήνα το Netflix, που έδωσε το πράσινο φως. Και τώρα, τρία χρόνια αργότερα, κυκλοφορεί η δεύτερη σεζόν με όλο το βασικό cast στις θέσεις τους.

Στο The A List, μια παρέα εφήβων αποβιβάζεται στη νήσο Πέρεγκριν για ένα ξένοιαστο καλοκαίρι. Μέσα στους έρωτες όμως και τη διασκέδαση, ένα μεταφυσικό μυστήριο θα μετατρέψει την κατασκήνωση σε σωστή κόλαση.

https://www.instagram.com/p/CQOCMOGJs4Y/

Μυστηριώδη γεγονότα, αλλά και ειδικές ικανότητες, έρχονται σιγά σιγά στο φως. Η Μία και η Άμπερ είναι άσπονδες φίλες και μέσα σε όλα υπάρχει και η θανάσιμη έχθρα τους.

Η πρώτη σεζόν είχε 13 ημίωρα επεισόδια, ενώ η δεύτερη αποτελείται από άλλα 8.

Είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή, 25 Ιουνίου, και είναι σίγουρο πως θα γεμίσει τα βράδια σου με καρδιοχτύπι και μεταφυσικό τρόμο