Κάθε Σάββατο και Κυριακή 09.00-16.00 απολαμβάνουμε το γευστικό brunch του αγαπημένου μας White Spoon στο Χολαργό.

Σε ένα περιβάλλον που εκ πρώτης όψεως, φέρνει στο νου εικόνες από το εξωτερικό ενώ με μια δεύτερη ματιά, δημιουργεί την αίσθηση ότι βρισκόμαστε στο Βερολίνο απολαμβάνουμε τις αυθεντικά παρεΐστικες στιγμές συνοδεία γευστικών λιχουδιών όπως scrabbled eggs με ψητά ντοματίνια, σπανάκι και μπέικον, pancakes με μέλι ή σοκολάτα, γιαούρτι με μέλι, φρούτα και σπασμένες μπάρες δημητριακών.

Το White Spoon είναι το πρώτο μαγαζί που προκάλεσε την κινητικότητα για τη δημιουργία «πιάτσας» στο Χολαργό, ενώ στα βασικά χαρακτηριστικά του συμπεριλαμβάνονται το βιομηχανικό design και οι vintage αναφορές στη διακόσμησή του εσωτερικού χώρου, καθώς και ένα μεγάλο μοναστηριακού τύπου τραπέζι (για άκρως παρεΐστικες στιγμές) στον εξωτερικό χώρο με χρωματιστές καρέκλες.

Πρόκειται για ένα all day cafe-bar που μπορεί να μας φιλοξενήσει όλες τις ώρες της ημέρας. Το πρωί, μαζί με τον καφέ μας, επιλέγουμε κάποια από τις περίφημες ομελέτες του -διαθέτει έξι διαφορετικές προτάσεις με την αμερικάνικη (με μπέικον, πιπεριά, ζαμπόν) και εκείνη με σολομό και Philadelphia να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία. Το μεσημέρι το επιλέγουμε για μια παγωμένη μπύρα συνοδεία γευστικών snacks, όπως σαλάτες, μπαγκέτες, τορτίγιες και club sandwiches, ενώ το βράδυ ενδείκνυται για ποτό ή cocktail.

Από την cocktail list του ξεχωρίζει το cocktail White Spoon, με βάση τη μαστίχα με λεμόνι και ζαχαρόνερο, το οποίο σερβίρεται σε μορφή «υποβρυχίου» με ένα κουταλάκι μαστίχα!

Tip: Η μουσική κινείται σε rock και mainstream ακούσματα.

Info:

Κυριακή-Πέμπτη: 08.00-03.00, Παρασκευή-Σάββατο: 08.00-04.00
Τιμές: 2,80 ευρώ (cappuccino), 6,50 ευρώ (ποτό), από 7 ευρώ (cocktail)

Λεωφόρος Μεσογείων 234 & Βεντούρη 1, Χολαργός
Τηλ. +30 210 6533645
[email protected]
www.facebook.com/WhiteSpoongr

Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!