Κάθε βράδυ η Αθήνα μας προσφέρει εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης και προπαντός οικονομικούς. Έτσι λοιπόν απόψε στις 19:30 μπορείτε να παρακολουθήσετε την προβολή της ταινίας Coraline στη Λέσχη Φίλων Κόμικς. Ταινία 3D animation του Henry Selick, βασισμένη στο βιβλίο του Neil Gaiman, στο οποίο βασίστηκε και το graphic novel του Graig Russell. Στη Λέσχη Φίλων Κόμικς, στο δεύτερο όροφο του κτιρίου της βιβλιοθήκης της Λέσχης. Αγ. Ειρήνης 5, στο Μοναστηράκι.

Με κεντρικό άξονα τη θεατρική παράσταση του έργου «Λαθρεπισκέπτες», του πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα Γιάννου Κοντραφούρη, μία ομάδα καλλιτεχνών παρουσιάζει την τριπλή καλλιτεχνική δράση «Ονειρικά Τοπία». Πού; Στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση Μασσαλίας 22, Αθήνα, στις 20:30.

Κινηματογραφικό αφιέρωμα στο Flamenco διοργανώνει τέλος το Ινστιτούτο Θερβάντες. Ο κινηματογραφικός κύκλος περιλαμβάνει έξι πρόσφατες ταινίες, μερικές από τις οποίες είναι ντοκιμαντέρ και οι υπόλοιπες κινούνται ανάμεσα στο ντοκιμαντέρ και στη μυθοπλασία. Όλες τους προσπαθούν να κάνουν γνωστό στον κόσμο το φλαμένκο από μέσα. Το φλαμένκο είναι το πιο γνωστό σε όλον τον κόσμο ισπανικό μουσικό και χορευτικό είδος και αποτελεί πόλο έλξης θαυμαστών του από κάθε γωνιά της γης. Αλλά πίσω απ’ τη διεθνή φήμη, ο κόσμος του φλαμένκο στην Ισπανία βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρά προβλήματα.