Με νέο μενού μάς υποδέχεται το αγαπημένο εστιατόριο Prosopa, στο Ρουφ πίσω από το Μουσείο Μπενάκη, για να ξεκινήσουμε τη χειμερινή σεζόν πιο λαχταριστά και γευστικά από ποτέ.

Τα νέα πιάτα του καταλόγου, επιμελημένου από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου Γιάννη Γκούμα, μόνο ενδιαφέρον μπορούν να προκαλέσουν στον ουρανίσκο μας.

Από τις προτάσεις που ξεχωρίζουν η σαλάτα μοτσαρέλα buffalla με δύο ειδών τοματίνια και λάδι βασιλικού, η ψητή γραβιέρα σε φύλλο κρούστας και σάλτσα πορτοκάλι, το ριζότο με γλυκιά κολοκύθα, παρμεζάνα και λάδι τρούφας, το λαυράκι με χόρτα εποχής και κάπαρη, το rib eye steak με ψητά λαχανικά, baby πατάτες και αρωματικό βούτυρο, το black angus burger με cheddar, μπέικον και καραμελωμένα κρεμμύδια. Στις νέες αφίξεις των γλυκών συγκαταλέγονται η creme citron και η μους σοκολάτας με τσίλι.

Κατά τα άλλα, το περιβάλλον παραμένει καλλιτεχνικό και με intellectuelle ατμόσφαιρα, συνεχίζοντας να ελκύει τους ηθοποιούς αλλά και το κοινό τους, μετά από το θέατρο, καθώς ο κομψός βιομηχανικός του χώρος, πραγματικά αποτελεί πηγή έμπνευσης.

Οι μυρωδιές από τα πιάτα της ελληνικής- μεσογειακής κουζίνας που προετοιμάζονται κυριαρχούν στο χώρο, την ώρα που η φιλική ατμόσφαιρα που δημιουργείται από το team του εστιατορίου, σας κάνει να νιώθετε οικεία και ζεστά, όπως στο σπίτι σας.

Tip: Η wine list διαθέτει επιλεγμένες ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα.

Info
Δευτέρα-Σάββατο: 20.00-01.00, Κυριακή: 13.00-02.00
Τιμές: από 20-25 ευρώ/άτομο (με ποτήρι κρασί)

Κωνσταντινουπόλεως 4 & Βασιλείου του Μεγάλου 52, Αθήνα
Τηλ. +30 210 3413433
[email protected]
www.prosopa.gr
www.facebook.com/pages/Prosopa-restaurant-official



Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!