Τι κι αν ξεκίνησε η εβδομάδα, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια μέσα. Κι αν ακόμα δε σας έχουν μείνει αρκετά χρήματα μετά το σαββατοκύριακο, εμείς φροντίζουμε για εσάς και σας προτείνουμε μερικές ανέξοδες ιδέες. Απόψε λοιπόν μπορείτε να παρακολουθήσετε την παράσταση “Ονειρικά Τοπία”.

Με κεντρικό άξονα τη θεατρική παράσταση του έργου «Λαθρεπισκέπτες», του πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα Γιάννου Κοντραφούρη, μία ομάδα καλλιτεχνών μεταμορφώνει το φουαγιέ και το θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης σε “Τοπία Ονειρικά”. Σύλληψη & σκηνοθεσία: Πέτρος Αλατζάς, Εικαστική επιμέλεια, σκηνικά & κοστούμια: Χρήστος Κωνσταντέλλος, Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Άγης Εμμανουήλ, Φανή Γέμτου, Λία Τσάνα, Αυγουστής Κούμουλος. Στην Ελληνοαμερικανική Ένωση. Θέατρο και Φουαγιέ, Μασσαλίας 22, Κολωνάκι.. Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00 – 20:00 και Σάββατο 9:00 – 14:30. Eίσοδος ελεύθερη για το κοινό με δελτία προτεραιότητας. (Η διανομή των δελτίων ξεκινά την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010 στην Ελληνοαμερικανική Ένωση). Έως 23/11/2010

Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε την κινηματογραφική προβολή “Φλαμένκο στην Αγάπη του Θεού”. Η γνωστή και αναγνωρισμένη στον χώρο του διεθνούς χορού σχολή φλαμένκο και ισπανικού χορού ‘’Amor de Dios’’ (Αγάπη του Θεού) της Μαδρίτης, κατά τη γνώμη των διευθυντών της, δεν έχει στην Ισπανία τη δέουσα αναγνώριση και στήριξη ως μοναδικός στον κόσμο πολιτιστικός θεσμός. Αυτή η ταινία δίνει φωνή και δείχνει την ιδιοσυγκρασία, τις ανησυχίες, το έργο και την τέχνη αυτής της ομάδας επαγγελματιών που δουλεύουν στη σχολή. Στο Ινστιτούτο Θερβάντες. Μητροπόλεως 23, Αθήνα. Ώρα: 19.30.