Το Σάββατο στις 18 Οκτωβρίου στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen στις 14.00 στο χώρο του βιβλιοπωλείου Παπασωτηρίου, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου βιβλίου του chef Ανδρέα Λαγού.

Με τίτλο «Οι γεύσεις που μεγαλώσαμε», το βιβλίο εκδίδεται σε συνεργασία με την Ελληνοεκδοτική και κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Ο αγαπημένος σεφ βιώνει, χρόνια τώρα, το δημιουργικό ταξίδι του στη μαγειρική της Μεσογείου. Οι δοκιμές και ο συνδυασμός των πρωτογενών υλικών και των αρωμάτων που δένονται μέσα σε εμπνευσμένες συνταγές είναι ο δικός του τρόπος να εξερευνά το σύμπαν της οικογενειακής μα και της παγκόσμιας κουζίνας.

Από παιδί στη Σάμο αφήνεται σε «νόστιμες» διαδρομές και συνεχίζει ακατάπαυστα να διεκδικεί τις κορυφές της γευσιγνωσίας σαν να μπαίνει σε λιμάνια πρωτοειδωμένα. Τολμά να διεκδικεί το καινούργιο φυλάγοντας με αγάπη τις αναμνήσεις της τοπικής κουζίνας. Αυτό ακριβώς είναι και το πνεύμα του βιβλίου του.

Η γευστική πορεία του γίνεται η πρόταση ενός new-age νομά, γίνεται εύγευστη εικόνα που προκαλεί την όρεξη και μας καλεί στο τραπέζι.


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!