Το Firefly Lane ήταν ένα από τα πράγματα που αποφάσισε να ρίξει πρώτο το Netflix στη streaming μάχη της χρονιάς και, όπως όλα δείχνουν, το στοίχημα έχει κερδηθεί για το κανάλι.

Οι Πυγολαμπίδες, όπως είναι ο ελληνικός τίτλος της σειράς με τις Κάθριν Χέιγκλ και Σάρα Τσοκ, έκαναν πρεμιέρα στις 3 Φεβρουαρίου 2021 και είναι η δραματική σειρά που αγαπήθηκε στα μήκη και τα πλάτη της οικουμένης.

Είναι η ιστορία μιας φιλίας, με τα καλά και τα κακά της, το είδος της σειράς που το Netflix και αγαπά και ξέρει πώς να φτιάχνει. Όσοι είδαν και εκτίμησαν τα Virgin River (Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι) και Sweet Magnolias (Γλυκές Μανόλιες), τη βλέπουν ήδη.

Τι γίνεται όμως με τον δεύτερο κύκλο; Ειδικά μετά το τρανό σασπένς με το οποίο έκλεισε η πρώτη σεζόν, όλοι θέλουν να μάθουν αν και πότε πρέπει να τον περιμένουμε.

Το Netflix κρατά κλειστά τα χαρτιά του για τη σειρά, ούτε την ανανέωσε ούτε την ακύρωσε. Το ανοιχτό φινάλε ωστόσο του πρώτου κύκλου μυρίζει συνέχεια.

Ντόρο συνεχίζει να κάνει η σειρά και μάλιστα μεγάλο, κάτι που κάνει τους περισσότερους να ελπίζουν πως δεν θα τελειώσει στον πρώτο κύκλο. Οι Τάλι και Κέιτ μάγεψαν τον κόσμο με τα καμώματά τους και όλοι καρδιοχτυπούν για τη συνέχεια της περιπετειώδους ιστορίας τους.

Η σειρά βασίζεται σε μπεστ σέλερ της Κριστίν Χάνα, αν και το τέλος της τηλεοπτικής σειράς ήταν πολύ διαφορετικό από το φινάλε του βιβλίου. Το οποίο έχει πολύ ακόμα υλικό ώστε να υποβαστάξει και δεύτερο κύκλο.

Όλα τα στοιχήματα είναι ανοιχτά για το μέλλον της σειράς, καθώς όπως ξέρουμε το Netflix δεν το έχει πολύ να κόψει μια αγαπημένη σειρά ακόμα και αν ο πρώτος κύκλος δεν έχει ακριβώς τέλος…