Συνδυάστε τη φθινοπωρινή εκδρομή σας στον ιστορικό δήμο του Μαραθώνα, περίπου 28 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, με ένα γεύμα στο φημισμένο εστιατόριο Argentina. Όπως καταλαβαίνετε και από το όνομά του, η κουζίνα του προσανατολίζεται σε αυτή της Αργεντινής, με το καλοψημένο μοσχαρίσιο κρέας να κλέβει την παράσταση.

Σε ένα περιβάλλον προσεγμένης αισθητικής, με κυρίαρχο στοιχείο το ξύλο και τα χαρακτηριστικά τραπέζια μοναστηριακού τύπου, εδώ και 30 χρόνια σερβίρεται εξαιρετικής ποιότητας κρέας, μαγειρεμένο με τον κλασικό, αργεντίνικο τρόπο.

Από τις προτάσεις του ξεχωρίζουν, εκτός του μοσχαρίσιου κρέατος που λιώνει στο στόμα, η μεγάλων διαστάσεων μοσχαρίσια μπριζόλα, τα spare ribs, αλλά και οι γευστικοί ελληνικοί μεζέδες, που ολοκληρώνουν τον κατάλογο.

Tip
Η κράτηση θεωρείται απαραίτητη, σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε το φημισμένο ζουμερό κρέας του, καθώς η διαδικασία του ψησίματος διαρκεί περίπου 40 λεπτά και ξεκινάει από νωρίς, ώστε η παραγγελία σας να είναι έτοιμη την ώρα που θα φτάσετε στο εστιατόριο.

Info
Τρίτη-Κυριακή: 12.00-23.00

Τιμές: από 20 ευρώ/άτομο

Μπιτάκου 3, Καλέτζι Μαραθώνα, Μαραθώνας
Τηλ. +30 22940 66476
www.facebook.com/pages/Argentina-Restaurant