Πλούσιο το αποψινό μενού με τις δωρεάν εκδηλώσεις στην Αθήνα. Συναυλία – αφιέρωμα στους U2 πραγματοποιείται στο
Fuzz Live Music Club. Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1, στον Ταύρο στις 20:00. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Μύρωνας Στρατής, Στάθης Δρογώσης, Λεωνίδας Μπαλάφας, No Profile, Pale Faces, Lexicon Project, The Fade, σε πρωτότυπες διασκευές των αγαπημένων κομματιών της μεγαλύτερης ροκ μπάντας του πλανήτη.

Αφιέρωμα στο έντεχνο λαϊκό τραγούδι με το συγκρότημα Μουσικές Διαδρομές, απόψε στις 20:30 στον πολυχώρο Άννα και Μαρία Καλουτά στον Νέο Κόσμο.

Συναυλία με τραγούδια και χορούς από το Μεσαίωνα μέχρι σήμερα από το Duo Goliardi: Σύντομη μουσική ιστορία του χορού στις 20:30 στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, Μασσαλίας 22, Κολωνάκι. Μεσαιωνικά saltarelli και αναγεννησιακές ταραντέλες συνυπάρχουν με χορούς από το Μπαρόκ, παραδοσιακές μελωδίες από τα Επτάνησα και τους χορούς του Γιάννη Κωνσταντινίδη στη συναυλία με τίτλο Piccola storia della danza. Τα έργα ερμηνεύει το Duo Goliardi: ο Δημήτρης Κούντουρας (φλάουτο με ράμφος) και ο Κωνσταντίνος Ράπτης (ακορντεόν κοντσέρτου). Το Duo Goliardi επιχειρεί με τη συναυλία αυτή μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία του χορού από το Μεσαίωνα ως τη σύγχρονη εποχή. Ερμηνεύονται έργα των Guillaume de Machaut, Johann Sebastian Bach, Γιάννη Κωνσταντινίδη, Béla Bartok και πολλών ανώνυμων δημιουργών.