Tο δίκτυο HBO Max κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο teaser trailer για τη νέα μαύρη κωμωδία με τίτλο Made for Love. Πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η Cristin Milioti, η οποία προσπαθεί να ξεφύγει από τον τέως δισεκατομμυριούχο σύζυγό της, ο οποίος έχει εμφυτεύσει ένα τσιπάκι στο κεφάλι της και μπορεί να την εντοπίσει παντού.

Η σειρά όπως μας ενημερώνει το Lordoftheseries.gr βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Alissa Nutting. Δημιουργός της σειρά είναι η Christina Lee. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η SJ Clarkson.Οι ίδιες επίσης έχουν και καθήκοντα παραγωγής μαζί με τους Patrick Somerville, Dean Bakopoulos και Liza Chasin.

Το Made for Love είναι μια σκοτεινή, παράλογη και κυνική ιστορία αγάπης και διαζυγίου. Ηρωίδα είναι η Hazel Green, μια γυναίκα στα 30 της, που προσπαθεί να ξεφύγει από τον ασφυκτικό 10ετή γάμο της με τον Byron Gogol, έναν χειριστικό δισεκατομμυριούχο τεχνολογίας. Σύντομα ανακαλύπτει ότι ο σύζυγός της έχει εμφυτεύσει μια συσκευή παρακολούθησης – το τσιπ Made for Love – στον εγκέφαλό της, επιτρέποντάς του να την εντοπίζει, να την παρακολουθεί και να γνωρίζει τα «συναισθηματικά της δεδομένα» καθώς προσπαθεί να ανακτήσει την ανεξαρτησία της. Μέσα από το τσιπ, o Byron μπορεί να παρακολουθεί κάθε κίνηση της Hazel καθώς φεύγει στο ερημωμένο πατρικό της, προς αναζήτηση καταφυγίου, μαζί με τον γέρο και χήρο πατέρα της, Herbert και τη σύντροφό του, Diane.

Στο καστ συμπεριλαμβάνονται οι Billy Magnussen, Ray Romano, Noma Dumezweni και Augusto Aguilera. Σε guest star ρόλους εμφανίζονται οι Caleb Foote, Kym Whitley, Nyasha Hatendi, Patti Harrison, Ione Skye, Jon Daly, Matty Cardarople, Mel Rodriguez και Sarunas Jackson.