Ο Sean Bean και ο Stephen Graham ενώνουν τις δυνάμεις τους και τα ταλέντα τους για λογαριασμό του BBC One.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το BBC, o Sean Bean (Game of Thrones) και ο Stephen Graham (Taboo) θα συνεργαστούν στη νέα δραματική σειρά τριών επεισοδίων η οποία θα προβληθεί από το BBC One.

Ο τίτλος της νέας αυτής μίνι σειράς, όπως μας ενημερώνει το lordoftheseries.gr είναι «Time» και η πλοκή διαδραματίζεται μέσα σε ένα σύγχρονο σωφρονιστικό ίδρυμα της Βρετανίας.

Η ιστορία εστιάζει σε δύο άντρες και η οποία παρουσιάζεται με έναν τρόπο αποτρόπαιο και με πολλά ρίσκα. Πρόκειται για μια ιστορία ενοχής και συγχώρεσης, τιμωρίας και μεταμέλειας και της επιρροής που έχει η φυλακή σε όλους όσους έχουν περάσει από αυτή.

Το σενάριο της σειράς πρόκειται να υπογράψει ο Jimmy McGovern (Cracker, Broken) ενώ η σειρά αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το φθινόπωρο στο Λίβερπουλ.

Οι ρόλοι

Ο Bean θα υποδυθεί τον Mark Hebden ένα δάσκαλο, σύζυγο και πατέρα, που σκότωσε έναν αθώο άνθρωπο σε ατύχημα. Χωρισμένος πλέον από την οικογένεια του, δεν ξέρει τι να περιμένει από το νέο περιβάλλον και μαθαίνει γρήγορα να προσαρμόζεται σ’αυτό.

Ο Graham θα έχει το ρόλο του Eric Reid, έναν αξιωματικό της φυλακής. Πρόκειται για έναν ειλικρινή και προστατευτικό άνθρωπο, κάτι που γίνεται και αδυναμία του, την οποία αναγνωρίζει ένας επικίνδυνος φυλακισμένος.