Η «Ομάδα Θεάτρου 08», γνωστή και ως «Θεατροπαρέα 08», είναι μια ομάδα που δημιουργήθηκε από ανθρώπους με αγάπη και μεράκι για το θέατρο οι οποίοι θέλησαν μέσω αυτής της δραστηριότητας όχι μόνο να διασκεδάσουν οι ίδιοι και να ψυχαγωγήσουν το κοινό, αλλά ταυτόχρονα να προσφέρουν έμπρακτα στο κοινωνικό σύνολο. Γι’ αυτό και το σύνολο των εσόδων, διατίθεται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Φέτος, η Θεατροπαρέα ανεβάζει το έργο των Ασημάκη Γιαλαμά και Κώστα Πρετεντέρη «Η Κόμισσα της Φάμπρικας», σε προσαρμογή, σκηνοθεσία και σκηνικά του Δημήτρη Βλάσση, στις 6-7-8-9-10 Απριλίου 2014 στο Θέατρο του ACS Χαλανδρίου.

Το δίδυμο των νεοελλήνων θεατρικών συγγραφέων Aσημάκη Γιαλαμά και Kώστα Πρετεντέρη έχει στο ενεργητικό του μεγάλες επιτυχίες με ζωντανό και εύστοχο λόγο, πολλά μηνύματα και πολλές αλήθειες. Το εν λόγω θεατρικό έργο ανέβηκε το 1966 και έγινε γνωστό από την κινηματογραφική ομώνυμη ταινία που προβλήθηκε το 1968. Πρόκειται για ένα έργο επίκαιρο, με διάσπαρτο πολιτικό και κοινωνικό σχολιασμό.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στη διεύθυνση: Βουκουρεστίου 8 (τηλ. 210 32 21 600 & 210 33 11 087) καθώς και στέλνοντας email στο: [email protected]

Κόστος εισιτηρίου: 25 ευρώ.

Στηρίζοντας τη Θεατροπαρέα, στηρίζετε τους φιλανθρωπικούς στόχους της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας. Έχοντας στο ενεργητικό της πέντε θεατρικές παραγωγές μέχρι σήμερα κατάφερε από τις εισπράξεις των εισιτηρίων και σε συνδυασμό με την ανεκτίμητη υποστήριξη των χορηγών να διαθέσει μεγάλα χρηματικά ποσά σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το 2014, η Ομάδα Θεάτρου 08 θα στηρίξει τη ΜΕΡΙΜΝΑ, τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS, την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ & την MDA HELLAS.

Αποδέκτες δωρεών έχουν αποτελέσει μέχρι σήμερα το Ίδρυμα για την Προστασία Απροσάρμοστων Παιδιών «η Θεοτόκος», το Φιλανθρωπικό Σωματείο–Κέντρο Ειδικών Ατόμων «η Χαρά», το Φιλανθρωπικό Σωματείο για την φροντίδα των Ατόμων με Νευρομυικές Παθήσεις «MDA Ελλάς», το σχολείο στο χωριό Κρανιά του Νομού Γρεβενών και η ΜΚΟ PRAKSIS.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:

ΕΦΗ: Νανά Αρβανιτάκη (6, 10/ Απρ.)- Αλεξία Ραφαήλ (8, 9/ Απρ.)- Μαριβή
Σιαμπλή (5, 7/ Απρ)
ΝΤΙΑΝΑ: Νινέττα Βαφειά
ΠΟΠΗ: Δώρα Πατέρα
ΑΡΧΙΦΥΛΑΞ: Στέργιος Θεοδωρόπουλος
ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ: Παντελής Κουβέλης
ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ: Αντώνης Βουράκης
ΜΗΤΣΟΣ: Γιάννης Πετράκης
ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ: Κωνσταντίνος Κουλούρης
ΣΤΑΣΟΥΛΑ: Ιλεάνα Καραμπέλλου- Φράγκου
ΔΗΜΗΤΡΑ: Νινέτα Κασκαρέλη
ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ: Πέτρος Πολίτης
ΜΕΛΠΩ: Νένα Παναγάκου
ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ: Γιάννα Μαυροσκότη (6,8,10/ Aπρ.)- Σαντρίν Μαύρου (5,7,9/ Απρ.)
ΟΥΡΑΝΙΑ: Βίκυ Ορλάνδου
ΝΑΥΑΡΧΟΣ: Χρίστος Αργυρόπουλος
ΜΑΡΙΑ: Ολγα Μπορνόζη

Τραγουδούν:

Νίκος Φραγκίστας (Solist), Στέργιος Θεοδωρόπουλος, Παντελής Κουβέλης, Κωνσταντίνος Κουλούρης, Μαργαρίτα Νειάδα, Καίτη Πάντζαρη, Δημήτρης Παπαδημητρακόπουλος, Μαριβή Σιαμπλή

Χορεύουν:

Ζωζώ Κυβεριώτη (Solist), Βάντα Αποστολοπούλου, Εβίτα Ασημακοπούλου, Διδώ Δημητριάδου, Κατερίνα Κεφάλα, Δήμητρα Μουτζούρη, Μαρία Παπαδοπούλου, Ολγα Τσολάκα

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Βλάσσης
Μουσική επιμέλεια – διδασκαλία: Θάνος Γεωργουλάς
Χορογραφίες- επιμέλεια κίνησης: Αντον Στόϊνωφ
Σκηνογραφία: Δημήτρης Βλάσσης
Κοστούμια: Νινέτα Κασκαρέλη
Βοηθός χορογράφος: Ζωζώ Κυβεριώτη
Βοηθός ενδυματολόγος: Χάρις Γκέρτσου
Επιμέλεια προγράμματος: Κατερίνα Χούπη
Διεύθυνση σκηνής: Σοφία Οικονομοπούλου
Συντονισμός σκηνής: Κώστας Παπαδόπουλος
Οργάνωση εκδήλωσης: Κατερίνα Παπαγιάννη
Φωτισμός, ήχος, σκηνή: Ομάδα ACS
Παραγωγή: Ομάδα Θεάτρου 08