Το Massive Story έγινε ενός έτους και το γιορτάζει με ένα event που θα ξεπεράσει όλα τα προηγούμενα. Μετά την μεγάλη επιτυχία της εμφάνισης του Jay Hardway στις 29 Δεκεμβρίου, έρχεται το μεγαλύτερο ίσως event του Massive Story με καλεσμένο τον δημιουργό της μεγάλης επιτυχίας, «Flute».

O 19χρονος Ολλανδός Dj και παραγωγός Thomas Newson, το νέο prodigy της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ως guest Dj σε ένα από τα μεγαλύτερα events της Αθήνας.
Το lineup εκτός από τον Ολλανδό Newson περιλαμβάνει και μερικά από τα πιο επιτυχημένα, αξιόλογα και αγαπητά ονόματα του ελληνικού χώρου. Το πιο επιτυχημένο Dj duo της Ελλάδας, οι Playmen και ο ταλαντούχος Mossel, καθώς και οι Alex Balog, Levianth και Instamix, θα συμβάλλουν στην δημιουργία μιας ανατρεπτικής παραγωγής για τα ελληνικά δεδομένα.

Η προσέλευση του κόσμου για ακόμα μια φορά αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία, οπότε την Παρασκευή 28 Μαρτίου, σας περιμένουμε όλους στο Γκάζι, Πειραιώς 130 για να ζήσετε από κοντά ένα από τα μεγαλύτερα events της χρονιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Είσοδος: 12 ευρώ με ποτό

Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο 6983 470 016