Την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 21:00, στο Ά Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας, το Drive-In Φεστιβάλ powered by SFERA, υποδέχθηκε τους ONIRAMA στο πλαίσιο των δράσεων που ετοιμάζουν για τα 20 χρόνια τους.

Η δεύτερη συναυλία του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε μπροστά σε δεκάδες αυτοκίνητα και δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τις κλασσικές συναυλίες του παρελθόντος.

Οι ONIRAMA ήταν εκρηκτικοί, δικαιώνοντας τις προσδοκίες του κοινού.

Περισσότερα από 250 αυτοκίνητα βρέθηκαν το ένα δίπλα στο άλλο – τηρώντας πάντα τις αποστάσεις –  ενώ οι κόρνες τους δεν σταμάτησαν να «χειροκροτούν» ούτε στιγμή!

Ο Sfera 102,2, πιστός υπερασπιστής της πραγματικής διασκέδασης και των νέων εμπειριών – ακόμα και υπό συγκεκριμένες προδιαγραφές – μοιράστηκε με το κοινό του και με όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν ολόκληρη τη συναυλία, μεταδίδοντάς τη ζωντανά τόσο από τη συχνότητά του, όσο και από τα κοινωνικά δίκτυα του σταθμού στο Instagram, Facebook και YouTube.

Οι συναυλίες θα συνεχιστούν και περισσότεροι καλλιτέχνες θα δώσουν το «παρών», με τον Sfera 102,2 να στέκεται αρωγός αυτής της αξιόλογης πρωτοβουλίας.

DRIVEIN FESTIVAL ΓΛΥΦΑΔΑΣ POWERED BY SFERA 102.2 … γιατί οι ωραιότερες συναυλίες του καλοκαιριού είναι Drive in, είναι SFERA και γίνονται στο Α’ Δημοτικό Στάδιο Γλυφάδας!