Μια ανάσα πριν το σαββατοκύριακο σήμερα και οι προτάσεις για έξοδο είναι πολλές. Ακόμα καλύτερα κι αν είναι δωρεάν, δε συμφωνείτε; Αφιέρωμα στο Dylan από το συγκρότημα Ανοιχτή Θάλασσα απόψε στις 20:00 στη Νέα Σμύρνη και συγκεκριμένα στο δημοτικό πολυχώρο Γαλαξίας. Είσοδος ελεύθερη για όλους.

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών προβάλλεται η ταινία Μια Φλόγα, Η ιστορία του César Milstein στο Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας, στην οδό Μητροπόλεως 23, Σύνταγμα. Είσοδος ελεύθερη για όλους.

Θέλετε να αυτοσχεδιάσετε, να δημιουργήσετε, να αλλάξετε, να τολμήσετε; Τότε το βιωματικό θεατρικό εργαστήρι του Ιδρύματος Ευγενίδου σας περιμένει από τις 18:30 μέχρι τις 20:00 στο ΊΔρυμα Ευγενίδου στο Παλαιό Φάληρο. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Ευγενίδου: 210 9469631.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι μπορείτε να παρακολουθήσετε θέατρο σκιών από τον θίασο Αθανασίου «Ο Μέγα Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι» και παράλληλη έκθεση φιγούρας. Πού; Στο Πνευματικό Κέντρο Μοσχάτου στις 18:30.