Βρισκόμαστε στα μέσα της εβδομάδας κι επειδή έχουμε ακόμα χρόνο για το σαββατοκύριακο, σας δίνουμε μερικές ιδέες για δωρεάν διασκέδαση απόψε.

Στις 20:00 μπορείτε να παρακολουθήσετε τη μουσικοθεατρική παράσταση Love Manifest με τους Examino. Η παράσταση δίνεται στο δημοστικό περίπτερο Γαλαξίας στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης. Είσοδος ελεύθερη για όλους.

Παρακολουθήστε απόψε στις 19:00 ρεσιτάλ αγγλικού κόρνου. Έργα σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση από την Ισιδώρα Κοψιδά (αγγλικό κόρνο) και τον Μάριο Καζά (πιάνο). Παράλληλα, θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας του Τάσου Καραλή με θέμα το αγγλικό κόρνο. Στην αίθουσα «Κωστής Παλαμάς» του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», Πλατεία Αγ. Γεωργίου, Καρύτση 8, Αθήνα.

Στο πλαίσιο του 5ου διεθνούς φεστιβάλ επιστημονικών ταινιών που διοργανώνει το Ινστιτούτο Θερβάντες, παρακολουθήστε την ταινία Πόσο κοστίζει το μέλλον, στην οδό Μητροπόλεως 23 στο Σύνταγμα.

Εντεκα εικαστικοί καλλιτέχνες σχολιάζουν το ελληνικό σινεμά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στον Ταύρο. Οι  εικαστικοί καλλιτέχνες σχολιάζουν το σινεμά της δεκαετίας του ’80 σε επιμέλεια του Γιάννη Ψυχοπαίδη. Είσοδος ελεύθερη για όλους.

Τέλος, η Greenpeace σας προσκαλεί στην έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Ψαρεύοντας την αλήθεια» στο ίδρυμα Ευγενίδου και  παρουσιάζει τις μαρτυρίες σε φωτογραφία και video των ανθρώπων που βλέπουν κάθε μέρα τις ελληνικές θάλασσες να αδειάζουν από ζωή, αλλά και την πρόταση της Greenpeace για να μην λείψει ποτέ από το πιάτο μας και τις θάλασσές μας.