Το συγκρότημα Μέλισσες άνοιξε χτες το πρόγραμμα της Πέμπτης της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής! Αμέσως μετά η Γιώτα Τσιμπρικίδου υποδέχθηκε στο studio του Sfera 102,2 τον Πάνο Μουζουράκη!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε τη δική του εκπομπή παρουσιάζοντας τις μουσικές επιλογές των Onirama. Στη γιορτή του ραδιοφώνου βρέθηκε και ο Διονύσης Σχοινάς.

Στις 2 το μεσημέρι η Ελένη Κολοκοτρώνη καλωσόρισε το Γιάννη Βαρδή στο studio του Sfera 102,2 στο κέντρο της Κηφισιάς.

Η συνέχεια στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής είναι εντυπωσιακή: Ο Στέλιος Ρόκκος φάνηκε να απολαμβάνει το ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού και έμεινε στο studio για να υποδεχθεί τον επόμενο καλεσμένο, τον Παντελή Παντελίδη. Ο Παντελής μοίρασε αυτόγραφα στους θαυμαστές του και έκανε εκπομπή παρέα με το Valentino και τη Ράνια Κωστάκη.

Η συνέχεια είχε το μοναδικό Βασίλη Καρρά, ο οποίος συνάντησε backstage τον Παντελή Παντελίδη και μπήκε στο studio του Sfera 102,2 για να παρουσιάσει την εκπομπή του, με το δικό του χαρακτηριστικό ύφος.

Η Ράνια Κωστάκη και ο Βασίλης Δρυμούσης, παρέα με το Χάρη Πολίτη, καλωσόρισαν στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής το Νίκο Οικονομόπουλο.

Στις 7 το απόγευμα στο Sfera 102,2 βρέθηκε ο Σάκης Αρσενίου. Αμέσως μετά ο Δημήτρης Σαράντος μοιράστηκε το μικρόφωνο του πρώτου ραδιοφώνου της Αθήνας με το Νικηφόρο!

Στην Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής βρέθηκε και η εντυπωσιακή Ελισάβετ Σπανού. Η Πέμπτη της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής έκλεισε με το Χάρη Ακριτίδη.

Η γιορτή του ραδιοφώνου συνεχίζεται…