Ο τραγουδιστής στήνει  ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με επιλογές από όλη τη δισκογραφική πορεία του, καθώς και αγαπημένα τραγούδια του χθες και του σήμερα. Ιδιαίτερη στιγμή του προγράμματος αποτελεί η παρουσίαση των τραγουδιών από την δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Όμορφη Ζωή» η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Νοεμβρίου.

Για δύο μοναδικές παραστάσεις, την Παρασκευή 8 και 15 Οκτωβρίου, ο Στάθης Δρογώσης θα ερμηνεύσει ανέκδοτα τραγούδια αλλά και τις δυνατές ραδιοφωνικές του επιτυχίες όπως «Μην Το Πεις Πουθενά», « Νύχτα », το «Συγχώρεσε Με» και φυσικά το «Βιαστικό Πουλί Του Νότου» που έχει τραγουδηθεί από τον Γιάννη Κότσιρα.

Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου την παράσταση θα ανοίξει το συγκρότημα Perlebaha Quintet που παίζει τζαζ standards επηρεασμένο από την bepop κ.α. Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου την συναυλία θα ανοίξουν οι Radiosol. Μετά από μια περιπετειώδη πορεία στα στενά της Βαρκελώνης, τις μουσικές σκηνές του Σικάγο και τις βροχερές νύχτες του Δουβλίνου, οι Radio Sol βρέθηκαν τελικά στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2009 και από τότε εκπέμπουν σήμα σε σταθερή indie ska συχνότητα.

Ραντεβού λοιπόν την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου αλλά και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, στο KOO-KOO bar στο Γκάζι.