Ο executive σεφ του Zinglee, Χρήστος Αθανασιάδης, ετοίμασε ένα απολαυστικό μενού 5 πιάτων με έντονα ελληνικό χρώμα, που αναδεικνύει τις πλούσιες γεύσεις και τα αρώματα των κρασιών- πρωταγωνιστών της βραδιάς.
Με προσεκτικά διαλεγμένες πρώτες ύλες, φαντασία και έμπνευση από τον πλούτο των κρασιών Semeli, το Zinglee φέρνει ξανά τις ελληνικές γεύσεις στο επίκεντρο και προσκαλεί το απαιτητικό αθηναϊκό κοινό να τις ανακαλύψει, σε ένα απολαυστικό μενού 5 πιάτων, συνοδεία των εκλεκτών κρασιών του Κτήματος.
Δείτε αναλυτικά το μενού (35 ευρώ ανά άτομο):
- Amuse-Bouche Καρπάτσιο από Καπνιστό Οξύρρυγχο Γεροντίδη/ Semeli Estate, Aetheria 2018, Μαλαγουζιά- Chardonnay
- Ντοματόρυζο με Μαριναρισμένη Λακέρδα/ Semeli Estate, Elixir 2018, Gewürztraminer
- Λαχανικά στη Σχάρα με Vinaigrette Μελιού, Ψητή Φέτα, Καρύδια και Κορινθιακές Σταφίδες/ Semeli Estate, Delear 2018, Syrah- Grenache Rouge
- Μοσχαράκι Ραγού με Αμπελοφάσουλα/ Semeli Estate, Spondee 2016, Syrah- Merlot- Cabernet Sauvignon
- Μους Σοκολάτας σε Βάση Μπισκότου Κανέλας με Γλυκό του Κουταλιού Σταφύλι
Ξεναγός στις γεύσεις των κρασιών θα είναι για τη βραδιά αυτή o δημιουργός τους, Λεωνίδας Νασιάκος, Χημικός Οινολόγος και Γενικός Διευθυντής του Κτήματος Semeli. Έκπληξη της βραδιάς θα είναι το Semeli Estate Spondee 2016, που θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό.
Ένας απολαυστικός συνδυασμός Syrah, Merlot και Cabernet Sauvignon, με φινετσάτο σύνθετο άρωμα και χαρακτηριστική πικάντικη γεύση, η νέα πρόταση του Κτήματος Semeli υπόσχεται να σας συναρπάσει.
Πληροφορίες
Ώρα έναρξης: 20.30
Κρατήσεις: 210 3608591, [email protected]
Τσακάλωφ 2, Αθήνα