Εσείς τι διάθεση έχετε για απόψε; Εμείς πάντως έχουμε να σας προτείνουμε τρεις ανέξοδες επιλογές για να διασκεδάσετε απόψε.

Στις 20:00 μπορείτε να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» σε σκηνοθεσία και διασκευή Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου, στο Θέατρο Κολωνού που θα μετονομαστεί σε Θέατρο «Λάμπρος Κωνσταντάρας – Γιάννης Γκιωνάκης». Με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη, Βασιλική Ανδρίτσου, Βάσω Λασκαράκη, Σοφία Βογιατζάκη κ.ά. Είσοδος ελεύθερη για όλους.

Οι Émigré θα βρεθούν απόψε στις 21:00 στο Public Συντάγματος και συγκεκριμένα στο Public Café για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά το νέο τους άλμπουμ Κύκλος. Απόψε θα γίνει επίσης και η απονομή του χρυσού δίσκου Live στιγμές. Είσοδος ελεύθερη για όλους.

Τέλος, απόψε ξεκινά το 1ο Φεστιβάλ Βωβού Κινηματογράφου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης σε συνεργασία με το Μορφωτικό Τμήμα της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα. Ο Μιχάλης Κακογιάννης διάλεξε και προτείνει 19 από τις αγαπημένες του ταινίες, που γυρίστηκαν στις ΗΠΑ, στις απαρχές του κινηματογράφου.Σήμερα στις 20:00 θα προβληθεί η ταινία «Our Hospitality».