Μετά την περσινή καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία, για δεύτερη χρονιά η παράσταση «Επικίνδυνες Σχέσεις», που είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Λακλό, σε διασκευή και σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη. Το έργο θα ανέβει στη β΄σκηνή του θεάτρου «Άλμα» και θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν η Θάλεια Ματίκα, ο Τάσος Ιορδανίδης, η Νικολέτα Κοτσαϊλίδου, ο Δημήτρης Σαμόλης, η Σταυρίνα Ψιμοπούλου, ο Αντώνης Αντωνάκος, η Μαρουσώ Γεωργοπούλου και η Αγάπη Παπαθανασιάδου

Λίγα λόγια για το έργο:
Η σατανική Μαρτέιγ ζει βάζοντας στοιχήματα πάνω στην κρυφή ερωτική ζωή των άλλων και κυριαρχεί με αυτό τον τρόπο κοινωνικά. Κάποια μέρα, η Μαρτέιγ αναθέτει στον πρώην εραστή της, τον Βαλμόν, να αποπλανήσει τη νεαρή κοπέλα που πρόκειται να παντρευτεί. Εκείνος τα καταφέρνει θαυμάσια, κερδίζοντας έτσι το στοίχημα. Η απρόσμενη άφιξη της ωραιότατης Τουρβίλ θεωρείται ως πρόκληση για τη Μαρτέιγ που αναθέτει στον Βαλμόν να την κατακτήσει, προσφέροντάς του ως τίμημα μια βραδιά μαζί της.

Ο Γιώργος Κιμούλης που έχει αναλάβει τη διασκευή και τη σκηνοθεσία της παράστασης, μεταφέρει τους ήρωες του πασίγνωστου μυθιστορήματος του Λακλό, στη δεκαετία του 1930.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της  β΄σκηνής του θεάτρου «Άλμα» έχει ο Τάσος Ιορδανίδης.