Αν έχετε διάθεση να βγείτε και να περάσετε καλά το βράδυ της Παρασκευής σας, στο κέντρο θα βρείτε μπαράκια που θα σας κάνουν να διασκεδάσετε αξέχαστα.

Κεφάτος κόσμος, ωραίες μουσικές και τέλεια cocktails συνθέτουν την συνταγή για μια επιτυχημένο έξοδο με την παρέα ή το ταίρι σας.

7 Jokers

Μικρό, χαλαρό και παρεΐστικο, το 7 Jokers, επί της Βουλής στο Σύνταγμα, συγκεντρώνει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για τα cocktails, όσο και για τις μουσικές του. Φιλικό περιβάλλον και χαμογελαστό προσωπικό κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι τις πρωινές ώρες.

The Dude

Από τα πιο μικρά, ωστόσο αρκετά δημοφιλές στέκι, στον πεζόδρομο της Καλαμιώτου. Το The Dude, αν και σερβίρει από το πρωί, έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού για τα… ξενύχτια στη μπάρα του. Με άποψη και προσωπικότητα, ακούει ψαγμένες μουσικές και σε καθημερινή βάση έχει διαφορετικό dj.

Μπρίκι

Πρόκειται για καλλιτεχνικό στέκι με επιτηδευμένο κιτς ντεκόρ, όπου επικρατεί, σχεδόν, καθημερινά το αδιαχώρητο. Συνώνυμο της Πλατείας Μαβίλη, αποτελεί σταθερή αξία τόσο για όσους δραστηριοποιούνται στη γύρω περιοχή, όσο και για εκείνους που αναζητούν ένα στέκι στο κέντρο της πόλης για ποτό και κους κους με τους φίλους, αλλά και flirting.

The Bank Job

Στεγασμένο στο χώρο όπου παλαιότερα πραγματοποιούνταν η καταμέτρηση χρημάτων της Τράπεζας του Μετοχικού Ταμείου Στρατού, το The Bank Job (Κολοκοτρώνη 13) είναι ένα fun cocktail bar διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Με χώρο αλλά και cocktail list εμπνευσμένα από την προηγούμενη χρήση του κτηρίου όπου συναντάται, κεντρίζει το ενδιαφέρον με το ιδιαίτερο και άκρως προσεγμένο concept του.

Πέρα από τα ποιοτικά cocktails, ένας ακόμη λόγος για να το επιλέξετε είναι το γεγονός ότι αγαπάει την party μουσική –κάτι που δικαιολογεί και τον χαρακτηρισμό fun cocktail bar διαφοροποιώντας το έτσι από τα υπόλοιπα cocktail bars της πόλης– η οποία κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ δίνει το ρυθμό για χορό και διασκέδαση με την παρέα.

Τρανζίστορ

Ένα από τα στέκια που, πλέον, αποτελεί σταθερή αξία στου Ψυρρή (Πρωτογένους 10) για καφέ ή ποτό. Ο φιλικός εσωτερικός του χώρος προδιαθέτει για παρεΐστικες και άκρως fun στιγμές. Με βιομηχανικό design, χειροποίητα έπιπλα και καλλιτεχνικές αναφορές υπηρετεί την vintage αισθητική και μας κάνει να αισθανόμαστε οικεία και ευχάριστα κάθε φορά που το επισκεπτόμαστε.

Cantina Social

Αν ψάχνεις ένα μέρος που είναι σχεδόν πάντα γεμάτο με κόσμο που χορεύει και το απολαμβάνει, η Cantina Social είναι μια επιλογή που δε θα σε απογοητεύσει. Αυτό το μικρό μπαρ έχει αφήσει το στίγμα του στη γειτονιά του Ψυρρή (Λευκωρίου 8). Εδώ θα ακούσεις από disco μέχρι electro (αναλόγως το event) και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα χορέψεις. Highlight του χώρου οι ταινίες που παίζουν στο background.