Παραμονή Χριστουγένννων σήμερα και παρά τα προβλήματα η Αθήνα έχει βάλει τα γιορτινά της. Για όσους, λοιπόν, οι γιορτές θα τους βρουν στην Αθήνα και θέλουν να βγουν έξω τα καλύτερα πάρτι σύμφωνα με το athinorama.gr, για την παραμονή των Χριστουγέννων είναι τα εξής:

O Guy Gerber στο «Mamacas»: Ισραηλινός club DJ με shoegaze rock μουσικές καταβολές, ο Guy Gerber (Bedrock, Cocoon, Supplement Facts) αναλαμβάνει τα πλατό με techno και house παραγωγές.

O Deniz Koyu στο «Venue»: Ο Τούρκος εξαιρετικά δημοφιλής DJ και παραγωγός της progressive και electro house και δημιουργός της επιτυχίας «Tung» εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Μαζί του ο Βασίλης Τσιλιχρήστος

Ο Kenny Carpenter στο «Animal»:
Θρύλος της house και πάλαι ποτέ resident DJ του ιστορικού νεοϋορκέζικου club «Studio 54», o Kenny Carpenter έρχεται για ένα DJ set παρέα με τον DJ Pascal και τον KD.

Electropunks Xmas Event στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας: Χριστουγεννιάτικο psy trance party με καλεσμένους τον Max Lanfranconi των Etnica (Ibiza), τους Vibe Tribe (Ισραήλ) και τους δικούς μας Mickey Noise, Iraklis Mindphaser και Nick Pall.

Rotation στο «Six D.O.G.S.»: Το πολυσυλλεκτικό Rotation party επιστρέφει, με 16 DJs να κάνουν μπούγιο επιμελούμενοι τη μουσική: Black Athena, Bomba Energia Soundsystem, Boycott, BrainD, Duckem, Dynamons, Egon, Espeekay, Fresh Things First, G_, Giganta, Paul Bennett, Petit Bear, Roman, Runner και We Sink

Ο Sunchase στο «7Sins»: O Ουκρανός παραγωγός της drum ‘n’ bass Sunchase για πρώτη φορά στην Αθήνα. Μαζί του οι Disphonia, Cubism, Cryogenics, Kenesis & Baste καθώς και ο MC Ahmed Ali.