Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η φήμη ότι στο Ισραήλ έδιναν γη και ύδωρ στη Μαντόνα προκειμένου να εμφανισθεί στον τελικό της φετινής Eurovision. Και όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου», Γιάννης Πουλόπουλος η φήμη έγινε deal, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, οι Ισραηλινοί διοργανωτές τα βρήκαν με τη «Βασίλισσα της Ποπ».

Όπως εξήγησε ο συνεργάτης της εκπομπής, η Μαντόνα θα πει στον τελικό τον ερχόμενο Μάιο δύο τραγούδια ενώ θα εισπράξει ένα αστρονομικό ποσό.

«Η φίλη μου από την κρατική τηλεόραση του Ισραήλ, μου είπε ότι έχει κλειστεί το deal με την Μαντόνα. Οι συζητήσεις ήταν αρκετά προχωρημένες και το μόνο που έμενε ήταν να λυθεί το οικονομικό, το οποίο και λύθηκε. Ο δισεκατομμυριούχος Ισραηλινός Σίλβαρ Άνταμ, έδωσε στην Μαντόνα 1.650.000 δολάρια, δηλαδή 1.450.000 ευρώ, προκειμένου να πει δυο τραγούδια στον τελικό της Eurovision. Συνολικά η Μαντόνα θα εμφανιστεί 7,5 λεπτά επί σκηνής, δηλαδή θα εισπράξει 200.00 ευρώ για κάθε λεπτό» είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.