Μπορεί οι θρύλοι του thrash metal, Slayer, να έχουν ανακοινώσει πως η περιοδεία τους που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι η τελευταία τους, αλλά αν αγαπάς ένα συγκρότημα θα κάνεις τα πάντα για να το δεις.

Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτηκε και ένας οπαδός των Anthrax στον Καναδά ο οποίος πήγε στη συναυλία των Slayer αλλά απ’ ότι φαίνεται όχι για αυτούς αλλά για το αγαπημένο του συγκρότημα που έπαιζε support.

Για κάποιο άγνωστο λόγο, ο συγκεκριμένος τύπος εκδιώχθηκε από τον χώρο της συναυλίας, ωστόσο, δεν ήταν διατεθειμένος να καταθέσει τόσο εύκολα τα όπλα. Κάπως έτσι λοιπόν στη συναυλία που έγινε την Τρίτη 29 Μαΐου στο Budweiser Stage στο Τορόντο που βρίσκεται σε ένα νησάκι στη λίμνη Οντάριο, το οποίο συγκοινωνεί με την ξηρά μόνο με μια μικρή γέφυρα.

Untitled

Όπως κατέγραψε ο κιθαρίστας των Anthrax, Scott Ian, ο υπέρτατος μεταλάς έπεσε στα παγωμένα νερά της λίμνης για να γυρίσει… κολυμπώντας στο χώρο της συναυλίας.

anthraxfan-830x350

Δυστυχώς για εκείνον, ωστόσο, ο κόπος του δεν ανταμείφθηκε καθώς και απέτυχε να μπει μέσα και έπαθε υποθερμία με αποτέλεσμα να χρειαστεί να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες προκειμένου να συνέλθει!