Όχι, σε αυτή τη συναυλία δεν θα μπείτε πληρώνοντας εισιτήριο. Αρκεί να κρατάτε μερικά κουτιά γάλα εβαπορέ, ή κανένα ντοματοχυμό. Έστω φακές ή φασόλια… Εν προκειμένω, για να γίνουμε πιο σαφείς, τη διασκέδασή σας θα την πληρώσετε σε είδος. Και δεν θα σας στοιχίσει πολύ…

Αναφερόμαστε σε μια γιορτή χαράς και κεφιού, στη μεγάλη συναυλία του Αθήνα 9,84 για τους άστεγους της πόλης. Εικοσιπέντε χρόνια από την ημέρα που το ραδιόφωνο του Δήμου της Αθήνας έγινε το πρώτο ελεύθερο ραδιόφωνο (ήταν 31 Μαΐου 1987) οι μουσικές των Leon, Idra Kayne και Ορέστη Ντάντου θα ηχήσουν με ευφρόσυνη και επετειακή διάθεση, το Σάββατο 2 Ιουνίου στην κεντρική αυλή της «Τεχνόπολης».

Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση καλείστε να προσέλθετε με: γάλατα, όσπρια, ρύζι και ζυμαρικά, λάδι, ντοματοχυμούς, τρόφιμα σε κονσέρβες, αλάτι, αλεύρι, χαρτικά, οδοντόκρεμες και σαπούνια.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα περισυλλεγούν από κλιμάκιο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) και θα μεταφερθούν στις εγκαταστάσεις του, για να διανεμηθούν σε εκείνους που τα έχουν ανάγκη. Στηρίξτε τους, μετά μουσικής.

Info

02 Ιουνίου 2012
ΑΘΗΝΑ 9.84, ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ , Πειραιώς 100, Αθήνα
Τηλ.: 210 3411610
Ώρα Έναρξης, 21:00

Πηγή: tospirto