Γεύσεις που παίζουν ανάμεσα στην οικειότητα και τον πειραματισμό, εκλεκτές πρώτες ύλες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, σεφ που ψάχνουν, αναμειγνύουν και δημιουργούν γευστικά «παντρέματα» τα οποία θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Ακολουθούν επτά αγαπημένα αθηναϊκά εστιατόρια που σερβίρουν ελληνική κουζίνα με περίσσια έμπνευση και μεράκι. Στα συν τους το ευχάριστο περιβάλλον και η ισορροπημένη σχέση ποιότητας-τιμής.
Κουκουνάρι
Λεύκες
Γιάντες
- Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο www.greekguide.com