Είναι αυθεντικά, παρεΐστικα και κεφάτα. Σερβίρουν από νωρίς μερακλίδικο ελληνικό και συνεχίζουν με ρακές, ουζάκι και περιποιημένα σπιτίσια μεζεδάκια, προσφέροντας μια οικονομική λύση για έξοδο με την παρέα. Γράφει ο Μίλτος Μιχαλάς Μερικά από αυτά μετρούν πολλές δεκαετίες λειτουργίας. Άλλα πάλι είναι νεότερα, όμως με την ατμόσφαιρά τους μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο δημιουργώντας γλυκά, νοσταλγικά συναισθήματα. Ακολουθούν έξι αγαπημένα αθηναϊκά καφενεία που μας εμπνέουν να αράξουμε με τις ώρες στα τραπέζια τους για να απολαύσουμε ουζάκια, παραδοσιακούς μεζέδες, χορταστικές ποικιλίες και παρεΐστικη ατμόσφαιρα.
Διόσκουροι
Σβούρα
Το Καφενείο