«Μια ζόρικη μέρα είναι αρκετή για να έρθει αντιμέτωπη μια ηθοποιός με τον εαυτό της, τις επιλογές και τη ζωή της; Είναι άραγε αργά για να συμφιλιωθεί με το παρελθόν και να αποδεχτεί το παρόν της; Κι αν το παίξει Τσέχωφ αποτελεί πλέον ένα μακρινό όνειρο, πώς μπορεί να κοιτάζεται στον καθρέφτη και να συνεχίζει να ονειρεύεται;». Κι όμως, αν θέλετε να πάρετε απαντήσεις, πρέπει να δείτε το έργο «Νίνα 2».

Πρόκειται για ένα μονόλογο γυναίκας που θέτει αναπάντητα ερωτήματα. Αυτή η γυναίκα είναι ανεξάρτητη και μόνη αλλά παράλληλα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και απογοητευμένη. Το έργο θα σας παρασύρει σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας που αφορά όλους εκείνους που αναρωτιούνται για τις σωστές και λάθος επιλογές της ζωής τους.

Η γυναίκα που πρωταγωνιστεί έρχεται αντιμέτωπη με τον εαυτό της, ανακαλεί σχέσεις και πρόσωπα που ορίζουν τη σημερινή της ταυτότητα και δίνει όλες της πληροφορίες μιας σύγχρονης ψυχανάλυσης του εγώ, μέσα από την αγάπη της για το θέατρο και την υποκριτική. Για πρώτη φορά συνειδητοποιεί με επώδυνο τρόπο ότι ο καθένας πρέπει να στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις για να επιβιώσει, να αλλάξει και να συνεχίσει να εξελίσσεται.

Την ερμηνεία έχει αναλάβει η Κάτια Σπερελάκη και η παράσταση θα αρχίσει στις 26 Ιανουαρίου στο θέατρο «104 Κέντρο Λόγου και Τέχνης», που βρίσκεται στην οδό Θεμιστοκλέους 104, στα Εξάρχεια. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ.