Πλησιάζοντας στη νέα χρονιά τα πάντα αφορούν στη νέα αρχή, τις νέες αποφάσεις και τις νέες αποκαλύψεις.

Το SIMUL gastronomic situ πιστό στην υπόσχεσή του να υπηρετεί την κουζίνα που δέχεται, σέβεται και μετατρέπει τις διαχρονικές επιρροές σε κάτι νέο και προτείνει δύο ευφάνταστα μενού για την Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Ο σεφ Νίκος Θωμάς σχεδίασε με βάση τα υλικά της εποχής και τη δημιουργικότητα της έμπνευσης τα δύο ξεχωριστά μενού γιατί και τις γιορτές θέλουμε να είμαστε… μαζί.

SIMUL1

Το μενού για την Παραμονή των Χριστουγέννων (50 ευρώ/άτομο) περιλαμβάνει:

  • Welcome Drink
  •  Σούπα σελινόριζα «αυγολέμονο» με τσιπς από μάγουλα μαύρου χοίρου
  • Tartare πατζάρι με χαρούπι, καρύδια και γκοργκοτζόλα dolce
  • Τηγανητό ραβιόλι γεμιστό με χόρτα εποχής, καμένο κατσικίσιο τυρί και μαρμελάδα από πολύχρωμα τοματίνια
  • Σιγομαγειρεμένο μπούτι γαλοπούλας αρωματισμένο με εστραγκόν, κολοκύθα και τηγανητή γέμιση
  • Sοrbet μανταρίνι
  • Εκλέρ με κρέμα κάστανο

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς (60 ευρώ/άτομο) προτείνουμε:

  • Welcome Drink
  • Σούπα φιδέ με άγρια μανιτάρια, miso και τσίλι νίμα
  • Σαλατικά σχάρας με κινόα, ζελέ ρόδι και τηγανητό μαστέλο
  • Φρέσκα χτένια με ριζότο πατάτας και μαρμελάδα λεμόνι
  • Σιγομαγειρεμένη σπάλα από ζαρκάδι με ρίζες της γης και τρούφα
  • Παγωτό βατόμουρο
  • Τάρτα μελομακαρόνου με καμένη λευκή σοκολάτα

menu

Πληροφορίες

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 18:00 – 24:00, Κυριακή κλειστά

Υψηλάντου 63, Κολωνάκι, τηλ. 210 7224737